Home » gastenboek

gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Bram
7 dagen geleden

Bedankt voor de verhalen.
Nooit geweten van dat dorp met muurschilderingen

Marianne
12 dagen geleden

Volg jullie belevenissen op de voet.Mooie foto’s ben er “jaloers”op.Maar een volgende vraag:zien jullie ook “brieven aan Andalusië”?Dit ook omdat jullie veel in Spanje zijn en deze uitzendingen geven op een bepaalde manier het leven in dit deel van het land weer.Vond en vind ze wel interessant maar ook leuk!Mooie reis en voortzetting verder!

Monique en Mardie Theunissen
een maand geleden

Hallo, leuk om jullie verhalen te lezen. Deze keer willen wij voor de eerste keer met de camper naar Marokko. Jullie verhaal over die jongeren die mee willen "liften" naar Spanje, schrikken we wel even van. Wat is volgens jullie de beste plaats om over te steken (heen en terug) naar Marokko?

Ria Bosma & Jan Luesink
een maand geleden

Thole en Everdien. Heb het drie keer nagelezen. Tweehonderdvijftigduizend bezoekers op jullie site. Gigantisch, gefeliciteerd hiermee. Ook dank voor je mail dat jullie weer actief zijn met de camper. We volgen jullie weer !!

Jos
een maand geleden

Goedkoop tanken in Salamanca: bij Leclerc aan de zuidzijde van de stad. Vanwege de hoogtebalk inrijden via de uitgang, naast de wasplaats.Decathlon en Norauto zitten daar ook.

Ed en Hanneke
een maand geleden

Weer eens wat anders dan Marokko, toch?
Fijne reis we genieten altijd weer van jullie journaal
vanuit Nederland

Jet
een maand geleden

Hoi Thole en Everdiene,

Wij rijden jullie achterna😂
Zitten nu midden frankrijk
Prachtige verslagen.
Zondag zijn we in noordspanje
Jet

Rob en A3
een maand geleden

Na 5 glazen al een dag ouder?

Ina en Marinus
een maand geleden

Leuk om alles te lezen was voor ons al weer tijd geleden. Vooral het bij de kusten staan en rijden missen we hier erg in Frankrijk.

Jos
een maand geleden

Welkom in Portugal,
Zelf ben ik deze week thuisgekomen.
Geboorte kleinkind en nog een begrafenis in Hamburg.
Ik ben dan ook diagonaal door Duitsland gereden en dan bij Basel/Mulhouse Frankrijk in.

Elenes
een maand geleden

Hoi Everdien en Thole. Zelf ook weer al een paar weken onderweg (Naar Griekenland) kwam ik er pas achter dat jullie aan de Spaanse noordkust verblijven. Toevallig vanmiddag ook weer likkebaardend naar de Vueltabeelden gekeken. Een heel fijne en relaxte reis voor jullie. H grt

Leny en Pieter
2 maanden geleden

Wat een mooie stad is dat Bilbao, wij waren er een maand geleden toen we van Portugal terugkwamen.

Wat een geluk dat jullie de foto's weer terug konden halen! Ik moet bekennen dat het mij ook enkele keren gebeurd is, ondanks dat ik na de eerste keer mezelf op het hart gedrukt had voortaan beter op te letten!

Geniet verder verder van jullie reis en weet dat er in het thuisfront genoten wordt van julle verslagen.
Groet, Leny en Pieter

Hans Smorenberg
2 maanden geleden

mooie verhalen de veiligheid is wel oké?
vraagje; hoe reageert de bevolking op honden??

Marianne
2 maanden geleden

Heel toevallig terechtgekomen in de Spaanse reis.Leuk jullie weer te volgen! Vraagje van een niet camperreizigster:ben ik de enige voor zover jullie bekend?En jullie lezen nogal wat,zijn dat “echte”boeken?Goede en leuke reis weer!
Marianne

Jacqueline De Jager
2 maanden geleden

Halli Thole en Everdien,
Wat een mooi verslag van san sebastian. Wij hebben 18 sep. Vakantie hopen daar 19 sept in sansebastian aan te komen. Daar begint onze vakantie en dan alles op een slakkegang. Cp Gaan wij ook die heerlijke pintxos proberen. Heb al wat cp.s op geslagen.
Fijne vakantie en bedankt dat wij mee mogen reizen

Mvg
Jacqueline))

Grepi
2 maanden geleden

Hoi Thole en Everdien, leuk is dat, ga voorlopig niet weg (Everdien) en dan toch gAan. En dan is het verder als vanouds. Bij ons hetzelfde hoor. Wij zijn nu voor een aantal weken ad Maas (Fr) Lorraine/vosges en Alsace. Ook hier nog overal gezellig druk. We hopen jullie weer in Marokko te treffen. Bon voyage!

Karel Hennekens
2 maanden geleden

Gelukkig hebben we jullie digitale draad weer opgepakt en genieten we van de foto,s en je tekst.Je moet toch wel een hele dikke duim hebben om al.die informatie op de juiste tijd en.plek er uit te laten rollen.Maar dat is natuurlijk het geheim van de meester. Wordt deze reis een culinair hoogte punt??

Evelien en Auke
2 maanden geleden

Hallo.
We gaan als dorpsgenoten jullie reis en mooie verslagen weer volgen. Denk dat we er veel aan hebben ook gezien onze reis voor volgend voorjaar door Spanje. Succes met deze reis!

Jos Boom
2 maanden geleden

Hoi Thole en Everdien, hoop dat ik dagelijks weer kan genieten van jullie reis. Ik wens jullie natuurlijk veel plezier en mooie plekken in Spanje.

annie vandendriessche
2 maanden geleden

Joepie! We kunnen weer volgen! Heel toevallig gezien vorige week. Ik dacht; effe piepen of er al plannen zijn...et voila!

Ina en Marinus
2 maanden geleden

Wij gaan maandag over een week ook weer opstapmetdecamper , wij gaan naar midden Frankrijk. Zit dus ook op internet naar info te zoeken en kwam toevallig ook bij jullie uit. Wij hebben na onze Portugal reis zijn wij ook via de noordkust van Spanje terug gegaan. Er staan 3 verslagen op de site met GPS en andere relevante info. Maar misschien heb je het al gevonden/gelezen ik weet dat je ook altijd aan het speuren bent. Onze laatste reis overland naar Griekenland via Albanie vonden we ook weer erg mooi. Zo is de boottocht van Koman naar Fierze en dan door naar Valbona een echte aanrader wat een prachtig dal. Maar misschien had je dit ook al gelezen anders inspiratie voor volgend jaar. Hele fijne reis en weer heelhuids thuis. Groetjes Ina en Marinus van opstapmetdecamper

Ginie van Emst
2 maanden geleden

Nou lieve vrienden, dat dubbele gevoel heb ik ook. Maar toch.....geniet, pluk iedere dag en zoals ik jullie verteld heb....laat mij via deze site meegenieten en over de grens kijken. (Een fijne afleiding voor de late uurtjes van de dag) Veel plezier en kom straks heelhuids thuis! Veel liefs, Ginie

Willy
2 maanden geleden

Fijne en veilige reis maar weer. En San Sebastián is geweldig! Vooral op zondagmiddag in het oude gedeelte van de stad. Zeer smalle straatjes en een plein waar gedanst wordt. Geweldig. En die pinxtos zijn voortreffelijk. Elk restaurant heeft zijn eigen specialiteit dus vooral meerdere locaties bezoeken. Genieten met een Hoofdletter!

Ben Henneken
2 maanden geleden

Hallo Everdien en Thole,

Net terug van onze reis uit de Baltische landen lees ik dat jullie weer op stap gaan, leuk.
Noord Spanje is een goede keus en San Sebastian is een leuke stad waar wij al 2x eerder geweest zijn.
De tappas is er inderdaad verrukkelijk, maar dat gaan jullie wel ontdekken.
Bilbao moet je zeker ook bezoeken alleen al om het Guggenheim museum van Frank Gehry, dit gebouw is al een kunstwerk op zich.
Daarnaast de Picos de Europa een schitterend natuurgied waar liefhebbers zoals jullie van zulle genieten.
Fijne reis

Corry
2 maanden geleden

Wat leuk dat jullie weer gaan goede Reis😎👍
Wij aan het verhuizen een huis met grote oprit heerlijk en makkelijk voor onze “bus” hard werken en dan ook nog maar even op reis.....

Piet en Elly
2 maanden geleden

Hoi vrienden, het is geen verrassing op jullie site weer huidige reis te zien. Wij kennen dat gevoel van weer op pad gaan ook. Bij ons ben ik vaak de aangever. Veel plezier, lekkere tapas en mooi weer in Spanje. We volgen weer.

Jacqueline
2 maanden geleden

Leuk te lezen dat jullie weer op reis gaan. Ben benieuwd hoe noord spanje jullie bevalt. Wij gaan 18 september naar noord spanje. Er zijn daar prachtige natuurparken. Wij wilken via de costa verda weer terug en beetje kust Frankrijk. Wij hebben drie weken om dit te ontdekken.

Jaap&Diana
2 maanden geleden

Hallo Thole en Everdien. alvast weer een goede reis gewenst. Voor ons duurt wordt het een maandje later dan jullie i.v.m. bezoek oogziekenhuis . Zodra deze perikelen rond de staar opgelost zijn zakken wij ook af naar de costa's. Wie weet komen we jullie dan weer ergens tegen. Hartelijke groet van ons.

Rob en Adrie
2 maanden geleden

Ook toevallig, wij hebben hetzelfde plan. Vertrekken 13 aug. Waren zo'n 35 jaar geleden ook in Nrd.Spanje. Hopen op goed weer. Al vaak het plan maar dan weer die regen!!!Weten jullie een plek in de buurt van Donostia?

ton de rover
3 maanden geleden

hallo jongelui,wat hebben jullie weer een prachtige reis gemaakt,wij hebben met veel bewondering genoten van de prachtige foto's en verhalen,mooi,mooi.gr.Ton en Elly de Rover

katja en Theo
3 maanden geleden

Wat een leuke reisverslagen. we zijn net met camperen begonnen. Alles is nieuw dus. Van een caravan overgestapt op een buscamper. bedankt voor de mooie foto's en alle informatie

Corry en Harrie
4 maanden geleden

Welkom thuis...
Ben benieuwd hoe lang jullie thuis zijn en het weer begint te kriebelen..... genoten van jullie reisverslag. Super😎👍

Elenes
4 maanden geleden

Na weer een fijne reis, waarin jullie het goed hadden samen is het vast ook weer fijn thuis te zijn of dat nu een poosje of héél lang wordt. We merken het wel. H.grt.

Leny en Pieter
4 maanden geleden

We lezen dat jullie weer (veilig) thuis zijn.
Heel erg bedankt dat we virtueel mee mochten reizen.
Jullie verslagen zijn fijn om te lezen en inspireren ons om volgende winter ook naar Marokko af te reizen.
We zijn nu immers beide met pensioen.

Ingrid en Ben
4 maanden geleden

Hallo Everdien en Thole,

Fijn dat jullie weer gezond thuis zijn, wij hebben met veel plezier jullie verhalen gelezen.
Hopelijk zien wij elkaar weer volgende winter in Marokko. Morgen vertrekken wij voor onze camperreis naar de Baltische landen.
Geniet van het thuis zijn.

Ginie van Emst
4 maanden geleden

Het onweer en de regen was om 11.45u al achter de rug. Hopelijk zijn jullie er al en hebben jullie onderweg geen last gehad. WELKOM THUIS!Rustig aan met uitpakken! Keulen en Aken zijn ook niet op één dag gebouwd! XXX Ginie

Henk en Marita
4 maanden geleden

Dag Thole en Everdien. Wij zijn al weer een paar maanden thuis na onze Marokkoreis, maar hebben nog heerlijk kunnen nagenieten van jullie mooie reisverhalen. Dank je wel voor de tips en alle wetenswaardigheden. Hopelijk zien we elkaar aankomende winter weer in Marokko. Geniet nog even van dit mooie plekje in de Ardennen en goede reis naar huis. Henk en Marita

Trui Ten Kampe
4 maanden geleden

De Ourthe! Een van onze favoriete Ardennen plekjes. Toen we nog bij Maastricht woonden. Kom goed thuis!

Piet en Elly Ruggenberg
4 maanden geleden

Bijna thuis! Wat zal dat wijntje op het terras lekker smaken. Bedankt voor alle leuke verhalen, wetenswaardigheden en plekjes weer. Liefs

Henk Slagers
4 maanden geleden

Dag Thole
De libelle aan de Marne is een meivlieg.

Groet Henk

Ginie van Emst
4 maanden geleden

Even laten zien dat ik jullie iedere dag volg! Hierbij een tip (of voor andere Camperaars) Iets noordelijker gelegen: Beeldenpark Jardins de Cap Roig
Jardins de Cap Roig
4,5(1.272)
Botanische tuin
Hier kun je echt genieten en wordt perfect bijgehouden door mensen van een sociaal werkproject. Echt de moeite waard! Tot spoedig ziens in Warnsveld! XXX

Hans en Riet
4 maanden geleden

Hallo Thole en Everdien, leuk dat we het een en andere hebben uit gewisseld in Vic. Wij de 2017 reis en jullie de 2019 reis, ga zo door. Mvgr. Hans en Riet

jose van Ballegoijen
5 maanden geleden

T Is allemaal even prachtig wat jullie hier laten zien en wat er geschreven is!
Volgende reis ga ik mee als verstekeling.....:-)
xxx

bram
5 maanden geleden

Ga zo door.
Heb je net in een artikel genoemd met link.
kunnen nog meer mensen nog wat van jullie ervaringen lezen.

Trui
5 maanden geleden

By the way Dirk had gelijk wat de kwaliteit wegen betreft in Italië vreselijk. En daarvoor Duitsland ook. De A4 ligt er compleet uit. Ik las dat jullie elkaar ontmoet hadden....

Trui
5 maanden geleden

Hallo Thole. Wat maken jullie weer eenmooie reis! Wij zijn in Ravenna beland. Slaan Venetië even over vanwege 't slechte weer.
Mijn nieuwe toestel heeft ook een nieuw nummer 0627204192.
Kun je mij jouw nummer even sturen?
Dan kan ik je apps weer ontvangen.
Fijne reistijd nog tot gauw!

Kees
5 maanden geleden

Als ik jullie camper zo iconisch zie staan daar in de middle of..........dan wil ik Zutphen toch wel weer voor een tijdje verlaten....Over een tijdje komen we langszij voor een smaakvol wijntje! Onze eerste Zutphense zomer komt eraan! Hartelijke gr v Kees & Trui

Jos
5 maanden geleden

Hoi Thole en Everdien,
Ik volg jullie nog steeds.
Het stukje van een paar dagen terug over de politieke situatie hier in Portugal zou ik willen aanvullen:
Door de crisis en allerlei andere omstandigheden zijn de afgelopen 5 jaar 18.000 artsen, doktoren en verplegers vertrokken naar het (beter betalende) noorden. Met natuurlijk effecten op de werkdruk in de staatsziekenhuizen.

jos boom
5 maanden geleden

Hoi, mooie foto's weer van een prachtige stad, ik geniet daar echt van. De laatste 3 kleintjes kunnen niet vergroot worden, per ongeluk iets uitgezet? Ga lekker door met reizen en mij (en anderen) vermaken. Ciao.

Jan Jaarsma
6 maanden geleden

Hoi,

We hebben een link naar jullie website op onze site geplaatst. Hopelijk hebben jullie daar geen bezwaar tegen? We hebben zelf ook genoten van jullie site en willen de info gebruiken als wij zelf naar Marokko gaan.

Jan en Agnes
HTTP://camperoppad.com