Home » gastenboek

gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

GrePi
2 dagen geleden

Hallo vrienden. Zijn jullie in of uit de Gloria😜 Cala de Mijas zit ook vaak in ons reisschema. Hier in Tata kouder dan “nrmaal”. 16 graden overdag. Maar de zon maakt veel goed. Kom maar snel over. Het wordt volgende week warmer en droog in het Noorden. Tot ziens “ergens” in Marokko (Inch Allah)

Rien Duine
2 dagen geleden

Hallo Thole en Everdien,
ik vond jullie site bij toeval omdat wij info zochten over camperen in Griekenland. Wat een prachtige foto's al gezien. Ik ga zeker nog wat reis foto's van jullie bekijken! Ik lees net dat je weer onderweg zijn. Goede reis en veel geluk en gezondheid.

George Thoonsen
6 dagen geleden

Wij gaan pas 8 februari rijden. Kan ik een onderdeel voor je meebrengen?
Groet, George en Diny Thoonsen

Jan en Ine
6 dagen geleden

Goede en veilige reis. Wij genieten van jullie avonturen en speciaal de wijze van jullie vakantie verslagen. Wij willen ongeveer 11 april vertrekken en terug half juni. Maken dus de Ramadan mee. Hebben geen ervaring hiermee, afwachten.

Wilfried Wolterinck
7 dagen geleden

Goeden dag. Leuk dat jullie weer onderweg zijn we wensen jullie een mooie reis toe en ik weer veel lees plezier, wij gaan de 18 ook weer naar Marokko en komen elkaar hoop ik weer tegen. Wilfried en Ria

Sierd en Truus
7 dagen geleden

Jullie eerste verslag al gelezen en verheug me op de volgende verslagen van jullie reis. Geniet weer lekker van de warmte. Bezienswaardigheden en cultuur en natuur en uiteraard van eten en drinken. Kortom een hele fijne vakantie gewenst uit Enkhuizen.

Rob & Ying
7 dagen geleden

hoop jullie achterna te reizen , maar misschien weer een kink in de kabel.Huisdokter vermoed longontsteking en a.s. maandag word er een scan / foto in het ziekenhuis gemaakt , dus wederom spanning.

Jullie een goede en gezonde reis toegewenst.

annie
7 dagen geleden

Ziezo,de campertijd is weer begonnen! Fijne reis!

André @ Marjos
7 dagen geleden

Hoi Thole en Everdien,

Ik zag dat jullie weer onderweg zijn naar Marokko. Heel veel plezier daar en blijf gezond. Groet.

C.A. van Hooff
8 dagen geleden

Ook van ons een veilige reis.
Wij zijn gisteren aangekomen in Larache, na een goede heenreis. De nachten waren koud.
Het aantal campers lijkt nu meer te zijn dan vorig jaar half februari.

Wil en Cor klomp
8 dagen geleden

Een hele goede reis.
En denk er aan hou de glimmende kant van de camper boven.

Ed en Hanneke
8 dagen geleden

Fijne en mooie reis naar Marokko
Wij blijven jullie volgen blijf gezond .

Marianne
9 dagen geleden

Een hele goede en leuke reis! Zal slechts tot de "volgelingengroep" behoren.
Groet

Margot Koning
9 dagen geleden

Hele goeie reis! Wij komen dinsdag achter jullie aan! We zien elkaar vast nog wel!

Elenes
9 dagen geleden

Ha wat lekker! Morgen al weg. Dat het weer een mooie reis mag worden. We gaan jullie weer volgen. Bijna letterlijk. Zondag 26 januari vertrekken ook wij, voor de 2e maal richting Marokko op zoek naar ons nog onbekende regio's. Wie weet treffen we elkaar toch ergens. H grt

Piet en Elly
9 dagen geleden

Lieve vrienden, goede reis naar het wonderschone en vertrouwde Marokko. We zullen jullie weer volgen

Ginie
11 dagen geleden

Ik heb al een mail gestuurd maar wens jullie ook hier nog maar een heel goede tijd. Fijne ontmoetingen. En geniet van elkaar en alles om je heen! Ik ga jullie weer volgen! Heb je zelf ook gezien dat bij de foto van het pimpeltje bij de voeder-pot, rechts een kikkertje klem zit in de bamboe-stok? Liefs, Ginie

Ria & Jan
15 dagen geleden

Net jullie laatste bericht gelezen. Ook wij hebben veel zin te vertrekken. Aanstaande maandag vertrekken we richting Barcelona, zondag de 19e gaan we met de boot naar Tanger. Daarna rustig langs de kuste afzakken en wat langer van de mooie plekken die we tegenkomen genieten. We volgen jullie, wie weet ontmoeten we elkaar.

Corrie van Hooff
22 dagen geleden

Hallo Thole en Everdien,
Ook voor jullie de beste wensen voor het nieuwe jaar 2020.
Fijn te lezen dat jullie binnenkort weer gaan reizen.
Ik hoop dat je heel veel vogels op de gevoelige plaat kan vast leggen met je nieuwe fototoestel.
Ook wij gaan naar Marokko.
Wij hopen komende zaterdag te vertrekken, we gaan eerst naar Benidorm, we kunnen daar heel veel dansen.
De overtocht naar Marokko zal rond 20 januari liggen. Eind februari willen we weer thuis zijn. De route hebben we nog niet vast staan.
Vorig jaar zijn we o.a. langs de Algerijnse grens gereden op de N 12, ook Merzouga hebben we weer bezocht.
Maar nu wil ik Tafraoute niet overslaan en verder zien we wel. Allicht kijk ik zo nu en dan is waar jullie geweest zijn of nu naar toe gaan.
Misschien zien we elkaar dit keer.
Goede reis...
Groeten Herman en Corrie

Jan van van Beek
22 dagen geleden

Dag Thole en Evedien,
Ik zie dat jullie ook belangstelling hebben voor het fotograferen van vogels. Hebben jullie een overzicht van interessante plaatsen om vogels te spotten?
ik probeer het epub bestand via de link "Download hier het camperverslag Marokko 2009 als e-pub e-book" te downloaden maar het bestand is beschadigd. Kun je het mij sturen via mail?
Groeten, Jan

Vera
een maand geleden

Hallo thole en Everdien
Ik heb jullie verslag gelezen over de tibiaplateau fractuur van Everdien. Ik zit op de bank met dezelfde fractuur en vroeg mij af hoe het nu met haar gaat. Ik ben vorige week eraan geopereerd en schrok eigenlijk van het feit dat het herstel waarschijnlijk heel lang gaat duren.
Groetjes Vera

Kees Meijer
een maand geleden

Voor de tweede keer komt de Marokko reis in de knel. Ik moet eind januari naar de dermatoloog om een klein plekje te laten verwijderen.
Maar we zullen jullie reis weer volgen.
Hartelijke groeten.
Annick en Kees

Wilgo
een maand geleden

De plant bij Plytra op 20 mei 2017 waarvan u de naam niet weet is; paradijsvogelstruik (Caesalpinia gilliesii)

Vr. gr. Wilgo

GrePi
2 maanden geleden

Hoi lieve vrienden. We zullen elkaar wellicht “ergens” gepasseerd hebben. Jullie opweg naar huis en wij naar het zuiden. Je nawoord is ons uit het hart gegrepen. Laten we hopen dat niet iedereen ook nog eens naar Marokko gast😜 Fijne Feestdagen en tot ziens in Marokko🤡

Karel Hennekens
3 maanden geleden

Het wordt een gevaarlijke boel bij jullie in de buurt.In Marokko nu super rustig in Oualidia veel zon.skechts 3 campers.
Je slot pleidooi klopt.vroeget met kinderen naar costa brava ook dringen.voor een.plaatsje,toen gaan zeilen ook druk bij Vlieland.terschelling ,Enkhuizen etc.De mens laat zich graag manipuleren en is van.huis uit een.kuddedier.Wordt graag gemolken door de commerce.
Zweepslag helaas weer terug.Lopen.gaat moeilijk.

Yvon Götte
3 maanden geleden

Goedenavond campers Thole en Everdien.
Vanmiddag heb ik met heel veel plezier jullie reisverslagen van o.a. Griekenland gelezen en heb ervan benoten. ij een van deze verslagen was een foto van een bloem die jullie niet konden benoemen. Deze bloem fotografeer ik sinds 2 jaar op Lefkas en sinds dit jaar heb ik een App: Plantnet. Deze App herkent bijna alle bloemen, bladeren, schors en vrucht over de hele wereld. De bloem die jullie en ik gefotografeerd hebben heet in het Latijn Caesalpinia gilliesii; in Nederland kennen wij hem als Paradijsvogelstruik/boom. Als je de foto ziet doet het je echt aan een paradijsvogel denken.
Met hartelijke groet,
Yvon Götte - Schiedam

Corry
3 maanden geleden

Wij hebben weer genoten van jullie reis erg informatief 👍 wij zijn thuis net verhuisd waar we weer ruimte hebben voor onze “bus” en vrijer wonen dus nog druk aan de klus zal wel januari worden denk ik voor dat we weer gaan .. groetjes uit een nat koud Heerenveen🙋‍♀️

Clara en gerrit
3 maanden geleden

Een prachtig verhaal, elke avond trouw gelezen, bedankt en hopelijk voor de volgende rit

Leny en Pieter
3 maanden geleden

Hallo Thole en Everdien,
Welkom thuis en reuze bedankt dat we ook deze reis weer konden volgen.
Het zal voor ons even wennen zijn om jullie verslagen even te missen, we raakten er aan gewend om iedere keer weer even te kijken.
Gelukkig houden jullie de reistraditie in ere en kunnen we over 2,5 maand weer verder lezen.

Piet en Elly
3 maanden geleden

Welkom thuis!!

Hanneke en Ed Zwart
3 maanden geleden

Wel thuis, dank voor de mooie reisbeschrijving

Giny Kooi
3 maanden geleden

Goede thuiskomst gewenst morgen. Misschien zien we jullie in januari of februari in Marokko. We zullen jullie verslagen erbij pakken als we in het zuiden zijn. Voor ons een leidraad.

Adriaan
3 maanden geleden

Beste Thole en Everdien,
Complimenten voor jullie site en de goed geschreven, uitgebreide camperreisverslagen en de foto's. We zullen jullie zeker blijven volgen. Ter info: de reisverslagen kan ik wel lezen op de iPad maar niet op m'n mac.book. Veel reisplezier en met vriendelijke groet, Adriaan.
onze site: https://avdbos.com

Anne
3 maanden geleden

Hallo Thole en Everdien,
Wat heerlijk om jullie verhalen te lezen nu vond ik het ook hoog tijd om wat in het gastenboek te schrijven.
Hopelijk gaat het laatste deel van deze reis verder voorspoedig maar belangrijk is ook de gezondheid ! Succes en blijf schrijven want ik vind het genieten, haal er veel uit voor onze volgende Spanje reis en het is tevens leerzaam. Ben al een betere vogelkenner geworden en ken nu meer dan alleen maar sijsje en drijfsijssies.
Hartelijke groet, Anne en Fred

Giny
3 maanden geleden

Jullie hadden gelukkig een hele goede plek in dat verschrikkelijke weer. Ik hoop het nooit mee te maken, maar helaas komt het steeds vaker voor.
Een veilige thuisreis gewenst en wie weet zien we jullie in Marokko.

Elenes
3 maanden geleden

Pff! Heftig hoor, dat noodweer. Een veilige trip huiswaarts. Hopelijk houden jullie het verder droog. H.grt.

Giny
3 maanden geleden

Vandaag jullie website ontdekt. We zijn van plan over een paar weken richting Spanje te vertrekken. Afgelopen voorjaar voor het eerst bijna drie maanden met de camper op pad geweest. Daarvoor alleen kortere reizen gemaakt.
Dankzij jullie verslagen hebben we nu Marokko aan de komende reis toegevoegd. We hebben alle tijd, dus dat moet lukken. Alvast heel erg bedankt voor alle informatie en jullie een hele fijne reis gewenst. Wie weet ontmoeten we elkaar ergens. We blijven jullie volgen.
Groet, Giny en Johan.

Stephan Beelen
3 maanden geleden

Leuke pagina, misschien linkje ruilen met de website https://www.tweedehandscamper.nl

Bram
3 maanden geleden

Bedankt voor de verhalen.
Nooit geweten van dat dorp met muurschilderingen

Marianne
4 maanden geleden

Volg jullie belevenissen op de voet.Mooie foto’s ben er “jaloers”op.Maar een volgende vraag:zien jullie ook “brieven aan Andalusië”?Dit ook omdat jullie veel in Spanje zijn en deze uitzendingen geven op een bepaalde manier het leven in dit deel van het land weer.Vond en vind ze wel interessant maar ook leuk!Mooie reis en voortzetting verder!

Monique en Mardie Theunissen
4 maanden geleden

Hallo, leuk om jullie verhalen te lezen. Deze keer willen wij voor de eerste keer met de camper naar Marokko. Jullie verhaal over die jongeren die mee willen "liften" naar Spanje, schrikken we wel even van. Wat is volgens jullie de beste plaats om over te steken (heen en terug) naar Marokko?

Ria Bosma & Jan Luesink
4 maanden geleden

Thole en Everdien. Heb het drie keer nagelezen. Tweehonderdvijftigduizend bezoekers op jullie site. Gigantisch, gefeliciteerd hiermee. Ook dank voor je mail dat jullie weer actief zijn met de camper. We volgen jullie weer !!

Jos
4 maanden geleden

Goedkoop tanken in Salamanca: bij Leclerc aan de zuidzijde van de stad. Vanwege de hoogtebalk inrijden via de uitgang, naast de wasplaats.Decathlon en Norauto zitten daar ook.

Ed en Hanneke
4 maanden geleden

Weer eens wat anders dan Marokko, toch?
Fijne reis we genieten altijd weer van jullie journaal
vanuit Nederland

Jet
4 maanden geleden

Hoi Thole en Everdiene,

Wij rijden jullie achterna😂
Zitten nu midden frankrijk
Prachtige verslagen.
Zondag zijn we in noordspanje
Jet

Rob en A3
4 maanden geleden

Na 5 glazen al een dag ouder?

Ina en Marinus
4 maanden geleden

Leuk om alles te lezen was voor ons al weer tijd geleden. Vooral het bij de kusten staan en rijden missen we hier erg in Frankrijk.

Jos
4 maanden geleden

Welkom in Portugal,
Zelf ben ik deze week thuisgekomen.
Geboorte kleinkind en nog een begrafenis in Hamburg.
Ik ben dan ook diagonaal door Duitsland gereden en dan bij Basel/Mulhouse Frankrijk in.

Elenes
5 maanden geleden

Hoi Everdien en Thole. Zelf ook weer al een paar weken onderweg (Naar Griekenland) kwam ik er pas achter dat jullie aan de Spaanse noordkust verblijven. Toevallig vanmiddag ook weer likkebaardend naar de Vueltabeelden gekeken. Een heel fijne en relaxte reis voor jullie. H grt

Leny en Pieter
5 maanden geleden

Wat een mooie stad is dat Bilbao, wij waren er een maand geleden toen we van Portugal terugkwamen.

Wat een geluk dat jullie de foto's weer terug konden halen! Ik moet bekennen dat het mij ook enkele keren gebeurd is, ondanks dat ik na de eerste keer mezelf op het hart gedrukt had voortaan beter op te letten!

Geniet verder verder van jullie reis en weet dat er in het thuisfront genoten wordt van julle verslagen.
Groet, Leny en Pieter