Home » gastenboek

gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

elenes
een dag geleden

Wat fijn dat jullie zo genoten hebben op jullie reis. Thuis meteen afspraken, sommige leuk, andere minder, maar belangrijk voor de gezondheid. We herkennen het. Met veel plezier hebben we meegereisd en inspiratie opgedaan.

Ed en Hanneke Zwart
2 dagen geleden

Bedankt voor de schitterende berichtgeving van jullie prachtige reis,we hebben er van genoten
Nogmaals dank en dat jullie gezond zijn thuisgekomenis toch gewldig

Indy Schoot
3 dagen geleden

Jullie hebben een schitterende reis gemaakt en wij mochten daar van meegenieten. Bedankt!

Everdien heel veel sterkte ... met jouw behandeling en samen een fijne tijd op het thuisfront.

Eens zullen wij elkaar eens tegen komen ... "We don't know when and where... " Tot ziens dan maar ...

John en Indy

Ruud Hagemans
3 dagen geleden

Die rose bloeiende boom in zuid europa is Albizia julibrissin. Wij, Annemarie en Ruud, gebruiken jullie reizen, vooral door Marokko als leidraad voor onze reis.
Geweldig veel steun aan gehad. Bedankt voor de prachtige verslagen en foto's. Misschien komen we elkaar eens tegen

Willy
3 dagen geleden

Fijn dat jullie weer gezond en wel thuis zijn. Ik heb jullie weer met heel veel plezier gevolgd op deze reis en genoten van de leuke en vooral menselijke verhalen elke dag en knap om dat elke dag weer te in elkaar te zetten met bijbehorende prachtige foto's.
Het allerbeste met de gezondheid voor beiden en ik kijk uit naar jullie volgende reis.
Wij zijn net terug van een reis van 7 weken met de camper door Roemenië. HEERLIJK dat camperleven!

Jaap en Diana
4 dagen geleden

Fijn dat jullie weer heelhuids thuis zijn gekomen. In je samenvatting beschrijf je jullie reis, nou wij hebben zeker mee genoten van de reis.
Fijn verblijf in Nederland.
hartelijke groet

Marjos en André de Jongh
4 dagen geleden

Wat een prachtige reis hebben jullie gemaakt, mooi beschreven in dit verslag. Heel erg genoten van al jullie verhalen, ook die op het camperforum. Greetz André en Marjos (Maranopreis)

annie
5 dagen geleden

Ik wens jullie een goede thuiskomst. Ik heb iedere dag genoten van jullie verslagje.En neen, ik vond het geen prietpraat. Gewoon....het leven zoals het is op campertrip. Ook genoten van de vele mooie natuurfoto's.

Ria Beekhuis
6 dagen geleden

Hoi, wij onderweg meestal in Goncourt....aan de Maas....wilden eens wat anders en toen in Bulgneville.....heel leuk..wij waren er afgelopen oktober en op de terugreis in januari. Leuke plaats i.d.d. Je moet wel de goede plek vinden om een beetje recht te staan..maar die weten we nu. Voor de laatste etappe?? Goede reis.

ria beekhuis
7 dagen geleden

Hoi hoi bijna einde reis. Voor zover mogelijk hebben we jullie gevolgd....we waren zelf ook van maart tot juni op reis....nu de zomermaanden thuis....toch kriebelt het wel, maar thuis moet ook e.ea. gedaan worden. Een goede laatste etappe gewenst en behouden thuiskomst in Warnsveld. Groet uit Gorssel. De camperplaatsen in Frankrijk waren voor ons nieuw.....misschien voor later....wel in geheugen.....half september voor een maandje naar de Loire misschien.

Ine
9 dagen geleden

Ik heb genoten van jullie reisverslag(en). Ik zoiu het dolgraag ook willen doen naar Griekenland. Het komt er maar niet van.
Groeten uit een nat Ugchelen

Karel en mariejose
11 dagen geleden

Blijven jullie camperomzwervingen enthousiast volgen.Wat een reis via Marokko naar Griekenland en weer terug naar huis.Kun je daar nog wennen.We zouden in Nederland straks een tehuis moeten opzetten waar dat camperende zigeunerachtige volk zijn oude dag kan doorbrengen met verhalen en APERO,S'Zoiets als een zeemanshuis.
Groeten uit het Schwarzwald.

John en Indy
12 dagen geleden

Ook wij hebben genoten van jullie reisverslag... Knap werk dat je iedere dag weer wat moois hebt neergezet.

Wij hebben net onze 1e nacht in de camper geslapen..., dus zijn nog beginnelingen... , maar hopen ook in Griekenland te komen... Wanneer? Misschien nog dit jaar... We zien wel waar de camper ons brengt. We hebben de tijd...

Maar 1 ding is zeker... We gaan jullie verslag gebruiken... Bedankt! Voor jullie beiden een hele fijne terugreis toegewenst en gezond weer thuis...

Groetjes,
John en Indy

H.W. Koote-Kruit
13 dagen geleden

Wij hebben ook jullie reis gevolgd en opgeslagen, zijn van plan om volgend voorjaar deze reis (en de opgeslagen vrije CP ) te doen. Hebben ontzettend genoten van de foto's en de verslagen. Bedankt en nog een goede reis naar huis

Marianne
13 dagen geleden

Voorspoedige en goede reis huiswaarts gewenst.
Inderdaad iedere(bijna) dag het verslag/verhaal gelezen en de mooie foto's van natuur en vooral de vogels bewonderd,groet en de volgende trip....?Benieuwd

Gre
13 dagen geleden

Elke avond even jullie belevenissen lezen en met jullie meegenieten. Ik vind het heerlijk om jullie reisverslagen te lezen, ga zo door. Ook mooie natuurfoto's, prachtig
Zelf gaan we graag ook naar Griekenland, maar altijd een pakketreis.
Goede reis naar huis.

Ginie
14 dagen geleden

Goede reis gewenst en kom heelhuids thuis! Hier begint al een hele uittocht. De basisscholen kregen vandaag vakantie. Het is druk op weg naar het zuiden. Jullie gaan dus de goede kant op!
Liefs en tot spoedig ziens!

Gerard Koning
18 dagen geleden

Als jullie warmte over hebben, mag je er best een pakketje van maken en dat naar Lødingen (N) sturen. En verder, ook al is het volgens jullie 'prietpraat', we lezen het nog steeds graag hoor.
Het ga jullie goed daar!!

Jaap en Diana
22 dagen geleden

Hallo Thole en Everdien,
Even melden hoe leuk wij het vinden om jullie verhalen te lezen. Vooral niet denken dat we het prietpraat vinden. Vooral doorgaan. Hoop dat de hitte mee zal vallen.
Hartelijke groet

Bensto
22 dagen geleden

Ik weet niet of het lukt, de You tube link hier onder. Zoek anders op (Koot en Bie en) de 'cercle populaire du vin ordinaire'. https://youtu.be/C7GyVQc_ltU
De apero was gezellig!

Marianne
22 dagen geleden

Lees het verslag ;ik ben maar een eenling,maar kijk toch iedere dag uit naar,hoe simpel ook, datgene wat er te lezen valt,en dat jullie het zeer naar de zin hebben.Ben dus ook nieuwsgierig naar het stuk over"luie Grieken".Wij komen "al"mag ik wel zeggen 40jr in het Griekse en benieuwd hoe jullie er tegenaan "kijken" In sept.reizen wij af naar Ithaka om het daar eens te zien.Genieten maar van de komende hitte!

George Thoonsen
22 dagen geleden

Hallo Thole en Everdien.
Met die kraan en douche mogelijkheid hoef je nog lang niet weg. Of is dit geen drinkwater. Wc potje ,er zal wel ergens een putdeksel zijn bij de taverne?
Wij gaan eind augustus naar Sardinië. Prettige voortzetting
Blijf vooral schrijven!

Dirk & Hannie
22 dagen geleden

In een woord fantastisch! Leuke info en mooie foto's. Door gezondheid problemen aan huis gekluisterd dus dit jaar geen camper reis voor ons. Maar daarom ben ik zo blei met jullie reis verhalen, vooral Marokko heeft mijn interesse en staat mede hierdoor boven aan. SUPER interessant! Ik blijf jullie volgen.

Alma Wooninterieur
24 dagen geleden

hallo, thole en everdien.
Als trouwe lezer heb ik een vraag. Ik zag dat jullie problemen hadden met de zonnepanelen en dat een firma dat heeft opgelost. Nu is mijn vraag welke firma is dat geweest. Wij hebben namelijk zelf ook problemen met de zonnepanelen.

Met Vriendelijke Groet,
A.W.M. van Zeijst

André Klug
een maand geleden

Recentelijk het plan opgevat een camper aan te schaffen. Nu inlezen en jullie mooie verslag overwinteren Marokka gelezen en het actuele verblijf in Griekenland. Jullie besteden er veel werk aan. Erg leuk. En hopelijk morgen weer genieten in Griekenland.

Rob en Adrie Meurs
een maand geleden

Hallo Thole en Everdien,

Leuk weer te lezen over Elea. Toen wij daar de eerste kwamen in 1992 kwam er s'avonds een mannetje op fiets 5 drachme stageld ophalen, volgens onze griekse vrienden voor de burgemeester. ( hoe grieks kan het zijn).
Vasilli waar jullie nu gegeten hebben had toen een heel klein eettentje en heeft een aantal jaren geleden gebruik gemaakt van een toenmalige regeling van de regering om het toerisme te promoten. Men kon toen 60% krijgen als kon aantonen dat zelf 40% kon financieren van je plan,
hij was een van de gelukkige die daarvan gebruik heeft gemaakt want het niet lang geduurd, liep zoals gebruikelijk compleet uit de hand.Hij heeft een heerlijke soesakakia (gehakt balletjes in tomatensaus) Misschien gaan wij in het najaar ook weer naar Griekenland wij zijn te lang niet meer geweest.

Groet Varekai

Donald van Lier
een maand geleden

Beste Thole en Everdien,

Regelmatig volg ik jullie huidige reis in Griekenland. Wat een mooie plekje doen jullie aan! Wordt er een erg jaloers van. Mooie foto's en goede beschrijvingen erbij, toppie hoor!

Goede reis verder.

Gerard Koning
een maand geleden

Thole, wat schrijf je op 20 juni weer over herkenbaar, maar storend gedrag van medecamperaars. Het enige dat we van die dag niet herkennen is de ondergaande zon, dat hebben wij hier even niet.....
Hartelijke groet vanuit Lødingen!

Marianne
een maand geleden

Lees het verslag van maandag en kan een lach niet onderdrukken:als het Duitsers waren die een stoel lieten staan op "hun plek",dan doet mij dat denken aan mijn jeugd,in een ver verleden toen na de oorlog
het toerisme op gang kwam,zaten zij op het strand in een kuil.Dat was gewoonte,bij vertrek plaatsten ze een bordje met erop de plaatsnaam waar ze vandaan kwamen,dat was dan gereserveerd voor de volgende dag! Komt nu nog voor dus,"geweldig"?Mooi weer gewenst,maar ja dat blijft momenteel hier.

jacqueline de Jager
een maand geleden

Ik heb genoten van jullie reis verslag tot nu toe in Griekenkand. Wat is het mooi daar. Ik hoop dat ik volgend jaar 4 weken vrij mag nemen van werkgever dan willen wij ook met de camper 3 weken in griekenland verblijven. Ben al aan het kijken naar een oversteek met de boot. Jullie nog een fijne vakantie verder. En ik blijf jullie volgen.

Jos Boom
een maand geleden

Hoi, is wel weer eens tijd voor een reactie. Uiteraard volg ik jullie reis op de digitale voet. Griekenland als doel stijgt door jullie verhaal behoorlijk op mijn lijst van nog te maken reizen. De rust tussen de opgravingen en mooie dorpen en steden is heel aantrekkelijk. De laatste foto van gisteren vond ik een tikkie suïcidaal, zijn ze gesprongen? Goeie reis verder en tot gauw.

Rob Meurs
een maand geleden

Jullie zijn een van onze favoriete plaatsen voorbij gereden. Groetjes N36.79987 E21.74827

Ginie van Emst
een maand geleden

Hallo Thole en Everdien,
We genieten nog steeds van jullie reis en de mooie plaatjes!
Ik zag net dat jullie nu vlak bij Koroni (Kopwvn) staan. Leuk! Het jaar dat wij ook in Mani e.d. waren ligt al ver achter ons ( 1995) maar ik weet nog goed dat we toen in sept. in Koroni waren en daar een appartement huurden wat hoog lag. Dus dat werd: uiteten gaan en meteen boodschappen doen en dan met de taxi terug! Warme groet, ook van John, XXX Ginie

Jaap en Duana
2 maanden geleden

Hallo Thole en Everdien
Wat genieten we van jullie Griekse verhalen. Voor ons alvast een voorproefje als we eind augustus die richting uitgaan. Had je al gehoord van de app, mijn gps coordinaten, die je kunt downloaden via google play? Zo makkelijk om de cooordinaten te zien waar je verblijft. Hartelijke groet van ons en fijne voortgang van jullie reis.

George Thoonsen
2 maanden geleden

Ook nog even hier reageren:
Als je de vorstbeveiliger open zet, moet daar water uitkomen. Normaal loopt ook mijn hele watertank dan leeg. Dit door de hevelfunctie. Kraan klein eindje los, dan moet er extra druk zijn.
Dan is het leidingsysteem incl. terugslagklep in orde.
Groet George.

Indy
2 maanden geleden

Wat is het mooi daar in Griekenland. Via jullie foto's met verslagen, kunnen we alvast een beetje proeven van de cultuur, uitzichten en mooie staanplaatsen. We hopen dit binnenkort ook zelf mogen te beleven. Heb jullie site opgeslagen. Om te volgen en te gebruiken in ons leerproces...

Groet, John en Indy

annie
2 maanden geleden

5maanden geleden ontdekte ik jullie site. En wat heb ik al genoten! Iedere dag opnieuw een verslagje,wat een prestatie! Nog veel reisplezier!

Marianne
2 maanden geleden

Na veel zoeken toch het gastenboek gevonden.Voorheen stond dat bovenaan maar sinds kort is die mogelijkheid verdwenen.Volg jullie reis op de voet en vind de kaartjes,de streek en vooral de foto's heel mooi,dat puttertje,leuk!Hier eindelijk ook mooi weer!Die Zweedse camperaars kwam ik gisteravond tegen in een verhaal van iemand die ze ontmoet hadden op Kythira vorig jaar,en dacht bij jullie verslag:hee...Overigens vonden beiden zo begreep ik dat eiland ook geweldig.Hebben de Zweden een grote camper? Goede en leuke voortzetting,
Groet

Marjan
3 maanden geleden

Aiai, ik lees net dat 'ons plekje' geen succes was... die villa kan ik me wel herinneren, maar ik begrijp dat jullie gekeerd zijn? Iets verder was een prachtig baaitje met een mooi strandje en nog iets verder was een restaurant. Voel me bijna schuldig... de coordinaten aan de Zwarte zee waren ook al niet zo''n succes;-(. In elk geval is de plek waar jullie nu staan prachtig en vrij rustig! Genieten dus maar weer! Groetjes, Marjan

Marianne
3 maanden geleden

Idee over de Italianen en de Duitsers:Kom dachten de Italianen,als we veel herrie maken jagen we de buren vast wel weg,en ja hoor daar gingen ze! Alleen moesten ze zelf ook,wat een domper!Blijven jullie maar genieten zonder herrie?

jacqueline
3 maanden geleden

Ik heb met veel plezier jullie verhalen gelezen. Dit willen wij ook graag gaan doen als wij gezond blijven en niet meer werken.

Geniet ervan.

Marjan en Paul
3 maanden geleden

Mooie reis maken jullie weer! Vooral de plekjes van de afgelopen week zien er bijzonder mooi uit! We zouden bijna onze plannen wijzigen en ook maar naar Griekenland gaan:). Overigens waren wij waar jullie nu staan 4 jr geleden (toen wij jullie in Griekenland ontmoetten) ook. Ik weet dat jullie niet koningsgezind zijn, maar WA heeft zn stulpje daar om de hoek. Maar goed, die is druk met t vieren van zn verjaardag! Wij stonden ook nog wat zuidelijker 37.295328,23.159143 maar was geen officiele gedoogplaats. Wel erg mooi ook! Veel plezier nog!

Willy
3 maanden geleden

Na Marokko volg ik nu jullie verdere reis door Griekenland. Wat een prachtige foto's van de flora en fauna! Ook de routes erbij maakt het geheel,nog duidelijker. Dank daarvoor.
Dan een vraag: eerder berichtten jullie voor €7,- een KPN internet verbinding te hebben gedurende een maand...... Werkt dat goed in het buitenland?
Goede en plezierige reis verder en hartelijke groet.

Jane crevels
3 maanden geleden

Korfos: geweldig, wij stonden vorig jaar vrijwel op dezelfde plek, ietsje terug onder de bomen. Dat(?) Franse busje met een Fransman stond er ook (bank voor de deur!) foto invoegen lukt me niet! Heerlijke verse vis eten op de kade bij het laatste restaurantje! Hele fijne tijd! Groet

hein
3 maanden geleden

de pauw is afgebrand,de nieuwe eigenaar was gelukkig niet thuis, veel reispleziernog gr hein

Karel en mariejose
3 maanden geleden

Proficiat met de verjaardag van de koning,smikkel die orange sinasappels maar lekker op met een een snufje kaneel en een leppeltje ouzo er overheen.Verder bedankt voor kaart,maakt jullie prachtige reis begrijpelijker.Groeten uit Sevilla.

Ginie van Emst
3 maanden geleden

Hallo lieve vrienden,
Ik ben weer helemaal bij en heb genoten van de verslagen en plaatjes! Hebben jullie de oranje T-shirts al klaargelegd voor morgen? ;)
Geniet van het mooie Griekenland! XXX Ginie

Trijntje
3 maanden geleden

Alweer een prachtige reis door Griekenland ..... wij vinden dit zo mooi om te lezen . vooral omdat jullie dezelfde route rijden als wij hebben gereden ... wij zijn ook op methana en evia geweest ...is ook erg leuk om te doen .
Nog een fijne reis samen .
Groeten lammert en Trijntje

Kees
3 maanden geleden

Voor mij een goed middel om muggen te weren.
Mix 2/3 Dettol met 1/3 babyolie. Op je huid werkt dit middel gedurende 8 uur.

Marianne
3 maanden geleden

Leuk hoor zo'n kaartje er bij met de te rijden route.
Zoek altijd wel de plaatsjes op die jullie bezoeken,om een idee te hebben waar ze liggen.Hopelijk wordt het warmer!