Home » gastenboek

gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Corry
7 dagen geleden

Wij vroegen ons inderdaad af wat voor spiegels het waren..... nu weten we het dus🌝 wij zijn ook in deze kasbah geweest erg mooi daar vlakbij op een camping gestaan .

Ivonne Vermeulen
13 dagen geleden

Wat een mooi reisverslag van Marokko, wij zijn dit jaar voor het eerst in Marokko geweest en herkennen vele dingen, waarvan jullie zulke prachtige foto's hebben gemaakt. Top!!!

John Bosman
17 dagen geleden

Wij volgen jullie reizen al vele jaren, maar gisteren waren verbaasd over de gasten, Benard en Madee...
Bernard Prins is in onze schooltijd mijn boezem vriend geweest. mocht je hen nog spreken wil j ze dan de groeten doen van ons en een goede reis toewensen en natuurlijk jullie ook

Karel Hennekens
een maand geleden

Groetjes uit Sanlucar de Barrameda.

Ria & Jan
een maand geleden

Mooie reis Thole en Everdien. We genieten hier in Zutphen van jullie verhalen en fotoos.

jan en jacomien
een maand geleden

Hey Thole en Everdien. We zien net dat jullie in Tata staan. Wij staan een kleine week in Zagora en willen morgen naar Tata Wij staan ook altijd bij Alu in de palmier Maar jullie gaan morgen verder zie ik Dan zullen we elkaar tegenkomen vermoedelijk. Groetjes en geniet van jullie verder vakantie

Gerrie Pape
een maand geleden

Sorry voor de idiote eerste tekstregels. Komt door een "correctie" programma op mijn ipad

Gerrie en Annie Pape
een maand geleden

Hallo Thole en Everdien
Met grote intertesse Voldemort we Jullie reissue verderers nagar het audience. We hadden Jullie garage were ontmoet in Mamid. Toch is de late datum van het Nomadenfeest de reden om er van af te zien. Annie begint de kleinkinderen te missen en ik wil haar graag nog vaker hiernaartoe nemen dus laten we lief zijn voor elkaar. Goede reis verder en we zijn elkaar !

Jacques Eijpe
een maand geleden

mooie reisverslagen, geniet er van. Ook die van Spanje met de gps data er bij van de camperplaatsen. Kan ik mijn voordeel mee doen!
Goede reis...
Wij zijn vooral Spanje en Portugal camperaars in de wintermaanden!
Jacques en Liesbeth Eijpe uit Zutphen

Ingrid en Henk Westerop
een maand geleden

Jullie reisverslag vinden wij erg leuk, ook omdat het ons weer terugbrengt naar onze trip van enkele weken geleden. Wij waren een maand in het zuiden van Marokko waar we jullie ontmoetten in Sidi R'bat en later in Tiznit. Alleen maar goede herinneringen! Rustig en onbezorgd.. Fijne tijd nog daar!

Corry
een maand geleden

Hallo luitjes wij waren vandaag in het Keteldal mooie rondrit gemaakt met 4x4 wheels .
Toen een lunch gehad in Tafraout zat ook een stel Nederlanders in het restaurant die in het Keteldal staan ik vroeg zijn Everdien en Thole er ook bij nee dus vertrokken vanmorgen naar Mnamit . We genieten van Marokko en komen wel alleen terug denk ik wat een mooi land... nu met de NKC 50 dagen wel druk maar we zien erg veel morgen naar de kust.... veel plezier jullie nog en lees met veel plezier jullie blog.

Ine
2 maanden geleden

Dag Thole,
Dank voor je geweldige verhaal van jullie huidige vakantie. Heel leerzaam voor verstokte kampeerders die nog voor hun eerste camper-uitdaging staan. 15maart is onze eerste overnachting in onze zelfbouw Ducato maar jullie zorgen voor geweldige inspiratie. Nog een fijne tijd gewenst.
Groet, Ine

Jaap en Diana
2 maanden geleden

Hallo vrienden wat gezellig met jullie gisteravond. Vanmorgen wilde de camper niet starten. Afijn Jaap naar een reperateur in het dorp. Die kwam om 13.30uur. Het was gelijk opgelost voor 50dh. Wij weg naar Sidi Rabat wat een fijn plekje aan het strand. Hopelijk zien we elkaar volgend jaar weer.

Margot & Gerard
2 maanden geleden

Everdien & Thole,
Tijdens ons middagrondje over de camperplaats wilden we jullie nog even gedag zeggen, maar helaas niet thuis. Graag tot een volgende keer!
Margot & Gerard.

Karel Hennekens
2 maanden geleden

Heet van de naald die pannekoeken.Volgens mij zat er amlou op en honing die veel weg had van stroop en heerlijk zoet smakte.Het eten stond op lange tafels waarachter de bestuursleden zaten die je vrolijk uitnodigden toe te happen.Ook was er vers brood die je o.a.kon soppen in de honing.De 7 kleurrijk uitgedoste paarden en de in witte kazuifels gestoken oudere mannen die een dansje uitvoerden op de marrokaanse muziek maakten van het geheel een kleurrijk schouwspel.Jammer dat de zon onderging en we de warmte van de camper opzochten

Laika Ria & Jan
2 maanden geleden

Vandaag weer vertrokken uit Marokko naar Algeciras. Goeie tijd gehad in Marokko. Komen volgend jaar zeker terug. Zien elkaar weer in Zutphen. Jullie nog een heel goeie tijd toegewenst in Marokko.

Ingrid
2 maanden geleden

Goedemorgen, weer heerlijk aan het genieten van de verhalen en prachtige foto’s. Ik heb alleen een vraag / opmerking is het niet mogelijk om de laatste datum als eerste te plaatsen. Moet nu zoveel scrollen. Snap je wat ik bedoel? Fijne reis nog.

Toon
2 maanden geleden

Hallo natuurgenieters.
Geweldig dat jullie die ibissen mogen aanschouwen in hun biotoop.
Ook een mooie scoren die sterns.
En wat de meeuw betreft het is H.w.s. de Audouins Meeuw.

Groetjes maar weer (en passen jullie wel goed op jullie hondje Haha )

Boom
2 maanden geleden

Hoi, wat een creepy foto van die ekster, alsof íe een gat in z'n kop heeft. Top, maar, waar slaat die tekst herinnering op?

Toon
2 maanden geleden

Hallo mensen.
Wat een heerlijk plekje hebben jullie daar .
Ben nog even met de plant aan het stoeien ,
Maar de ekster is de maghreb ekster
Zijn Latijnse naam is Pica pica mauritanica.
De groetjes weer met plant zoek ik nog even verder.

Gr. Toon

Toon
2 maanden geleden

Thole & Everdien.

Dat zier er allemaal erg leuk uit.
Wat een kleuren geweldig.
En mooi weer lees ik .
Je info verder ook prima verzorgd.
Hier morgen weer veel regen,daarna wat minder.
Dus blijf heerlijk genieten .

Gr.Toon

Toon
2 maanden geleden

Ziet er mooi uit luitjes, gelukkig dus weer beide goed fit.
Goede reis maar weer verder.
Gr. Toon

Boom
2 maanden geleden

Hoi, uit t feit dat je niets over gezondheid meldt leid ik af dat t goed gaat. Dat is heel fijn. Verder stikjaloers, 25 graden, hier 4 ofzo. Groetjes.

GrePi
2 maanden geleden

Nou, dat hebben jullie dan ook weer achter de kiezen Ourikacamp is ons wel bekend. We staan er eind deze maand weer om met de klein dochters Marrakech onveilig te maken. Sterkte met jullie gezondheid! ❤️💕

C.A. van Hooff
2 maanden geleden

Hallo Thole, heerlijk om je verslagen weer te lezen.
Wij verwachten ongeveer half februari in Marokko aan te komen.
We varen over van Algeciras naar Tanger Med.
Ik wil graag de kamelenmarkt bezoeken, ik zag elke zondag in Guelmim, ik dacht dat er ook ergens een keer per jaar een kamelenmarkt is. weet jij daarvan?
Op de terugweg, ongeveer half maart wil Herman graag langs de Algerijnse grens rijden.
Wij hopen begin april weer heelhuids thuis te zijn.

Beterschap aan Everdien, en verder een goede reis.
Groeten Herman en Corrie van Hooff

J.B.W Wolterinck
3 maanden geleden

Sterkte allebij en hoop dat het gauw over gaat en jullie mooie reis die we volgen verder gaat in goede gezondheid beterschap.
Gr Wilfried en Ria

Piet en Elly
3 maanden geleden

Een zieke man, gelukkig is er dat sterke geslacht, dat vrouw heet, om je te verzorgen en verwennen. 💉💊😜 nu snel weer opknappen. We kunnen niet zonder je verhalen en foto's😘

Willy & Greet
3 maanden geleden

Ook wij volgen jullie leuke en soms bizarre blog (verslagen) Wij zijn ook vorig voorjaar geweest en hopen straks over een paar maanden ook weer met de boot over te varen richting het mooie Marokko met al zijn verrassingen.En ondertussen genieten we van jullie verhalen en hopelijk beterschap met de reisziekte.

Andre & Marjos
3 maanden geleden

Lees regelmatig jullie avonturen. Fijn dat het weer beter gaat !

Maranopreis

Gerard Koning
3 maanden geleden

Omdat we nu net weer internet hebben, lazen we ook pas jullie verslag met daarin de lotgevallen van Thole. Wat zul je je beroerd hebben gevoeld. We wensen je alle sterkte en beterschap. Oh ja, en voorzichtig met Everdien….

Kees en Annick Meijer
3 maanden geleden

Nou dat is toch wat. We hopen dat het snel overgaat.

Jaap en Diana
3 maanden geleden

Nou Thole niet zo best met je gezondheid. We hopen dat je gauw weer opknapt. Wij nu in Fes morgen naar Azrou en na het weekeind verder zuidwaarts. Hartelijke groet.

Jos
3 maanden geleden

Snel beter worden. Wij (Wil Dollekamp en ik ) zijn nu in Ighmert en zijn van daag naar de warmwaterbron geweest. Morgen naar Assa. Dan door naar Icht. Groeten aan beiden.

George Thoonsen
3 maanden geleden

Nou Thole, maar hopen dat dit leed snel voorbij gaat. Misschien ontsmetten met sap en een beetje wodka!

Toon
3 maanden geleden

Hallo luitjes.

Volg jullie reis elke dag,en met volle belangstelling.
Fijn om te horen dat jullie reis ,goed verloopt.
En dan ben ik weer zo vrij ,om te reageren op de flora en fauna foto 's .
Wat de regenwulp betreft helemaal juist.
De eerste foto van de planten is gehoornde bladzuring.
De tweede kan ik niet met zekerheid zeggen,en heb er alleen maar een Latijnse naam voor ,van wat het kan zijn. Reichardia tincitana.
Het is er een uit de gele composieten ,vanwaar er vele zijn. Hier in Nederland zijn dat O.a de paardebloem en havikskruid om er maar als voorbeeld bij te halen.
De derde moet ik je schuldig blijven.
Mensen geniet van jullie reis ben voorzichtig ,en ik zie hier uit naar leuke natuurfoto's.

Gr.Toon

Ria & Jan
3 maanden geleden

Stonden een paar dagen terug ook op Océan Blue. Naast de Koreaanse camper. Kort met hem gesproken, sprak slecht Engels. Hij is met de boot naar Wladiwostok gegaan en daarna over land naar Marokko. Is nu op weg naar Europa. Wil ook Nederland aandoen.

Corry
3 maanden geleden

Hallo luitjes lees weer met veel plezier jullie blog.
Wij staan ook in de startblokken gaan rondreis maken met de NKC van 50 dagen. Vertrekken eind deze week 18 februari in Tarifa zijn op de camping waar jullie nu zijn gaan we ook heen. Voor ons de tweede keer Marokko maar nu wel met heel veel excursies we zien wel hoe dit ons bevalt in ieder geval worden we gedwongen om steeds te verkassen soms zijn we nogal lui en blijven we ergens weken. Zal naar jullie uitkijken of we jullie ergens zien onderweg. Veel plezier en wie weet tot ergens onderweg....vr gr Corry

Gerard Koning
3 maanden geleden

Ik las dat jullie al in Marokko zijn. Wij zijn ook onderweg en hopen er in de loop van de week ook aan te komen. Heel herkenbaar in jullie verhaal is voor ons het probleem met de pinpas. Wij hadden vorig precies hetzelfde. Wel de passen thuis al op werelddekking gezet, maar daarna veranderde de ferrymaatschappij de overtochtdatum naar voren. En daar sta je dan in Asilah, eerst vang je bot bij de eerste automaat en denkt dan dat het aan dat rotding ligt. Dan de tweede, die ook geen geld geeft, je voelt het zweet op je rug komen. En als ook de derde geen gehoor geeft, begin je pas te denken dat het mogelijk toch aan je zelf ligt. Oh, wat herkenbaar. Wij hadden toen helemaal geen dirhams en hebben euro’s gewisseld. Tegen een niet al te gunstige koers natuurlijk.
Veel plezier, een goed verblijf en mogelijk tot ziens in Marokko.

Les Pubs en vadrouille
3 maanden geleden

Bonjour les amis. Happy to follow your new discovery in Moroco 2019 !!! We are at Faro in Portugal for 1 month. After we take a plane for south africa for two months. This summer, the project is to discover Holland, Danemark, suede and after go for winter in Greece. See you later et happy to see you again.
Thierry, Step et Emma

George Thoonsen
3 maanden geleden

Gereden route is mooie toevoeging!
Was het spoor soms bijster. Geen tolwegen gehad in Spanje?
En waarom overtocht met deze maatschappij?
Prettige voortzetting.

GrePi
3 maanden geleden

Dan hebben wij geluk gehad in Cala. Geen politie gezien die twee dagen. Maar inderdaad, wat een rare houding vd politie/overheid.
Goede overtocht morgen en Bienvenue en Maroc!

francis V
3 maanden geleden

Dag Thole en Everdien.

We volgen met veel belangstelling je reisverslagen; we rijden eveneens met een camper door Marokko en zijn thans in Larache en plannen een rondtrip tot ongeveer 10 april; misschien ontmoeten we mekaar eens. Heb al heel veel info gevonden in je verslagen.
Met vriendelijke groeten
Francis

Piet en Elly
3 maanden geleden

Jeetje, wat 'n burocratie in Mijas. Goede overtocht zondag.

buelens
3 maanden geleden

Hoi Thole
Wij zijn jullie weer aan het volgen , nog een klein maandje en dan vertrekken ook wij weer naar Marokko, voor de 16 de keer al . Misschien treffen we jullie weer ergens . Groetjes en veel plezier Jan en Jacomien

Jos Boom
3 maanden geleden

Hoi Thole, heerlijk verhaal al weer, dat tegelmuseum lijkt met de moeite waard. Het gedoe met de tolprijs is nou typisch zo'n hobbeltje dat je verslagen extra sjeu geeft. Klein probleem en soepel opgelost. Veel plezier met het vervolg.

Ed en Gon Grob
3 maanden geleden

Wij zijn ons aan het oriënteren om de volgende winter naar Marokko te gaan. Hopelijk helpen jullie verhalen ons op weg.
Dank je wel

Piet en Elly
3 maanden geleden

Hoi Thole, vandaag gesmuld van je verhaal over Onda en azulejos. Interessant en leuk om te weten allemaal. Wij gaan hier op de terugweg zeker een stop maken.

Marianne
3 maanden geleden

Reizigers:volg de wederwaardigheden,en hoop dat jullie verder ongemak bespaard blijft!Is Spanje een land waar azulegos veel voorkomen?Heb wel eens kleine voorstellingen gezien maar vind het meer voor Portugal,daar komen ze op grote schaal voor of vergis ik me dan?Verder een mooie en vooral leuke reis!

GrePi
3 maanden geleden

Hoi reizigers. Bedankt voor de reactie op onze blog. Jullie nu dus ook weer op weg naar Marokko. En gelukkig met water uit de kraan...Vinaros is ons ook bekend. En alweer de eerste reis bekenden ontmoet. Veel reisplezier en tot ziens in Marokko (Inch Allah)

Auke
3 maanden geleden

Als dorpsgenoot zag ik jullie camper de laatste dagen al met de koplampen vooruit in vertekstand staan. Inmiddels al een een flink eindje van huis las ik. Wederom een hele fijn reis gewenst. En ga jullie tour weer volgen. Veel plezier gewenst!!