Home » gastenboek

gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Johan
een dag geleden

Hallo, ik ben onder de indruk van jullie reisverslagen.
Is het ook mogelijk om van de Turkije en Marokko reisen te downloaden of een pdf te krijgen/aan te schaffen ?

Elenes
3 dagen geleden

Hoi Everdien en Thole. Proficiat met jullie (bijna) 1e prik. Wij zijn de komende weken ook aan de beurt en eind mei de 2e en hopen, hoewel we ook genoten van de NL tripjes, net als jullie op 'wat verder weg'. Wie weet?

Rob en Adrie
4 dagen geleden

Hallo Thole en Everdien
Goed nieuws dat het voor jullie ook bijna zover is.
Ik ben al 2 keer geprikt en Adrie 26 april voor de tweede maal.
Hebben vandaag geboekt voor 30 aug. naar Patras
Waren al niet veel datums meer mogelijk met Camping All Inclusive, er is nog maar 1 ferry met die mogelijkheid vandaar.
Denken eind mei begin juni eerst naar Frankrijk of Spanje te gaan.
Zien er naar uit om eindelijk net als jullie
weer op reis te gaan.
Misschien straks weer ergens gezellig een wijntje samen drinken.
Blijf juliie volgen, Groetjes en blijf gezond
Rob & A3

Rogier en Jolanda
12 dagen geleden

Hoi Thole en Everdien,
Het is nu al bijna 9 jaar terug dat we elkaar hebben ontmoet in Marokko.
Hoe is het met jullie?
Wij willen nog steeds naar Marokko, echter hebben we nog steeds ouders en dat maakt voor ons best wel ingewikkeld als we onverwachts terug moeten keren uit Marokko.
Toch kunnen we bijna niet wachten om die kant weer op te gaan, zeker in de winter en we ook nu de tijd hiervoor hebben.
Nu doen we het hoofdzakelijk in Spanje, ook niet verkeerd en goed betaalbaar. Toch gaan we weer graag naar Marokko. Liefst naar het keteldal.

Groetjes,

Rogier en Jolanda

Marianne
een maand geleden

Lees geregeld het verslag van jullie belevenissen.
Ook dat de reis van Lia en Co door Marokko gevolgd wordt.Vanavond viel hun avontuur te lezen waarbij zij gestrand zijn met zo lijkt het behoorlijke pech.
De vraag die ook speelt:hoe zouden zij uit dit land komen?Heb maanden geleden gelezen hoe het jullie gelukt is,maar voorlopig lijkt het er niet op dat het land open zal gaan?

Ed en Hanneke
2 maanden geleden

Ik kreeg een stapel boeken
Zat deze bij “ Mijn Marokko van Gaston van Camp “
Boek komt uit 2003 even op google gekeken
is helaas uitverkocht maar misschien kennen jullie het boek. Wij genieten nu ook van de reisverslagen van ko en lia zij sturen regelmatig nieuwsbrieven rond uit Marokko

Ed en Hanneke Zwart
2 maanden geleden

Hallo Thole en Everdien,
Via jullie hebben wij nu ook de site van Co en Lia ontdekt
Wij waren met jullie in 2019 in M,hamid bij het nomadenfestival voor ons heel bizonder, hopelijk volgend jaar naar het amandelfeest in Tafraout daar zijn jullie vaker geweest wij niet. Is nu over een jaar
hopelijk is de corona dan voorbij.
Wij blijven jullie volgen worden we wijzer van
Met dank daarvoor

Jaap&Diana
2 maanden geleden

Hallo Thole en Everdien, we houden jullie schrijven bij. De mooi foto van Everdien bij het beeld is zeker het beeld van Ida Gerhard? Ook lezen we dagelijks het verslag van Co en Lia die in Marokko zwerven. Wat kan ik daar naar verlangen om ook weer daar rond te zwerven, je krijgt haast heimwee. Afijn we hopen maar gauw op vaccinatie zodat de wereld voor ons ook wat ruimer wordt in het reizen. Hartelijke groet van ons beide.

Ellen
2 maanden geleden

Leuke website hebben jullie en ik zie dat jullie ook gedwongen thuis zijn nu. Hopelijk kunnen we binnenkort weer op pad. Nu vermaken we ons met reis verhalen lezen :) Groetjes Ellen
www.fritsellen.com

Corry
4 maanden geleden

Fijne Kerst en een Gelukkig Gezond 2021 en hopelijk gauw vaccin zodat we weer plannen kunnen maken.
Nu alleen foto’s en reisverhalen lezen.

Ria & Jan
5 maanden geleden

Kwam toevallig op jullie site en las dat jullie (mits,mits,mits) plannen hebben om in het voorjaar richting zuid Italië te gaan. Wij kunnen de camperplaats Giardino dell' Angelo aanbevelen. Een mooie plaats in de tuin bij het atelier van kunstenaar Mario. Past helemaal bij jullie, doen!

Wiske
5 maanden geleden

Hallo, ik ben vorige week van een laddertje gevallen en heb een tibia-plateau fractuur. Ondertussen geopereerd, het gaat redelijk goed. Het gipsverband moet ik nog 6 weken dragen. Omdat ik zo moedeloos ben was ik deze morgen op zoek naar informatie over deze knie fractuur. En dan kom ik op deze wondermooie website terecht. Wat een mooie foto's!! Maar vooral ... door uw ervaring te delen heb ik weer heel veel moed. Dank u wel. Geniet van jullie prachtige reizen.

Ginie van Emst
6 maanden geleden

Wat een leuke verzameling paddenstoelen heb je al Thole. Mooie foto's. Ben je al bij Huize de Voorst geweest? Of in het Kapsebos? Lieve groet, Ginie

Hans Smorenberg
7 maanden geleden

Weer een mooi verslag van jullie reis.
Wij zijn vandaag thuis gekomen , en zijn 5 weken door de Oosterijkse alpen en de Italiaanse Dolomieten gereden ook heel mooie, en een aanrader.
via nog een paar dagen Zwarte woud naar huis gereden.

Elenes
7 maanden geleden

Welkom thuis na een fijne reis bij prachtig weer. We hebben weer meegenoten.

Bram
7 maanden geleden

Mooie verhalen, en foto's.
Wij zijn Duitsland na een paar keer bezocht te hebben eigenlijk vergeten. maar door deze reis van jullie gaan we volgende zomer waarschijnlijk ook weer eens daar kijken

Kees
7 maanden geleden

Er klink in toenemende mate een ontspannen gemütlichkeit door in dit reisverslag! Wie begint er nu op wie te lijken....? Groetjes van Kees en Trui vanuit Lazio.

George Thoonsen
7 maanden geleden

3 apotheken: voorbereid op de 2de golf!!

Paul en Marjan
7 maanden geleden

Dit jaar voor ons geen Griekenland (waar wij jullie in 2013 ontmoetten) ivm Corona, dus 3 weken Duitsland. Lees ik net dat jullie in Hagen (Teutoburgerwald) waren: we hebben elkaar op een haar na gemist. De ochtend dat jullie vertrokken voor de Aldi, kwamen wij daar aan bij de kersenbomen! Volgende keer beter;)

Stephane
7 maanden geleden

Jammer dat we niet even hebben kunnen bijpraten. We vonden het te druk in Enkirsch. Staan nu in Klusserath en is veeeel minder druk.

Willy
8 maanden geleden

Fijne tijd in Duitsland! Wij laten Frankrijk ook nog ff links liggen nu. We genieten nu wel Extra van de Tour de France, zullen we maar zeggen. Dinsdag beginnen wij aan een rondje Nederland want daar voelen we ons toch het meest veilig. Beginnen in Zeeland waar volgend weekend in Yerseke de oesterfeesten zijn. 2 jaar geleden waren we in september ook aan de Moezel; was super. In Traben Trarbach vonden we de camperplek ook erg fijn. Proost op een gezonde vakantie met een mooie Weiszburgunder 🍷🍷

Ed en Hanneke
8 maanden geleden

Jammer dat we elkaar niet hebben ontmoet wij waren ook in kardinge en voor de tweede keer naar het forum nu konden we doorlopen een paar mnd terug lange rijen. Hebben het toen maar opgegeven.

Ton Snel
8 maanden geleden

Ik heb met plezier naar jullie reis gekeken. Zelf zijn wij 2 keer rondgereden in Turkije .Ook gefilmd en later op dvd maar zo netjes als dit daar kan ik niet aan tippen. Wij hebben met onze busje ook veel gezien. Ik ben nu 94 jaar mijn vrouw is helaas overleden maar ik heb er leuke herinneringen er van overgehouden. Ben nu een DVD aan het opknappen van Berlijn. Hartelijk gegroet. Ton

C.A. van Hooff
9 maanden geleden

Hallo Everdien en Thole,
Complimenten voor de manier waarop je je verslagen schrijft.
Fijn de informatie over Covid-19
Wij denken in september met de camper in Nederland rond te reizen.

Groeten Herman en Corrie

Rob & A3
9 maanden geleden

Hallo Thole & Everdien,
Ons fernwee gevoel heeft toegeslagen, wij gaan weer op reis. Naar Frankrijk, nog even maar niet naar Griekenland.Hebben genoten van de prachtige omgeving waar jullie wonen.
Misschien zien we elkaar de komende tijd nog ergens onderweg.
Campergroet Rob & A3

Marianne
10 maanden geleden

Het was alsof ik weer de tentoonstelling van Wilink aan mij voorbij zag komen,leuk.En de buitens die jullie bezoeken,de bloemenpracht,mooi !

André
10 maanden geleden

Hoi Thole & Everdien,

Ik zag wat foto’s van de Posbank voorbijkomen, leuk, pakweg 4 km waar wij gaan wonen in september in een woonark op De Engel, een zijarm van de IJssel.

Ed en Hanneke
10 maanden geleden

Wij lezen zeer regelmatig jullie verhalen
Snappen best het houd een keer op
Het was heel leerzaam

Corry
10 maanden geleden

Prachtig hè de passiebloem bij mij bloeit er ook iedere dag eentje ...nog jonge tuin ..
Weet je de betekenis... Google echt mooi ..
Dan is de Passiebloem nog mooier...
Groetjes uit Friesland Corry

Elenes
een jaar geleden

Hallo lieve mensen. Het blijft genieten van jullie wandelingen en fietstochten. Leuk dat verschillende 'bloggers' nu laten zien hoe mooi hun regio is. Wij doen ons best met het Zeeuwse 'achterland' . Met elkaar laten we zien hoe bezienswaardig en divers Nederland is.

Marianne
een jaar geleden

Lees steeds over de mooie landgoederen en buitens
in jullie omgeving,geweldig!En zo stil begrijp ik!
Zal het wel missen als jullie ermee ophouden.

Corry
een jaar geleden

Heel fijn om ook over de mooie plekjes te lezen bij jullie in de buurt.
Volgende week na 10 maanden een weekje weg naar Steenderen cp hopelijk goed weer kunnen we fietsen en wat plekjes bekijken die jullie zo mooi beschrijven . Heeft ons echt geïnspireerd.

George Thoonsen
een jaar geleden

Thole, kan goed begrijpen dat je ermee gaat stoppen. Het worden veel getallen, waarbij je de betrouwbaarheid in twijfel kunt trekken. Jammer dat de Nederlanders in Marokko weinig te melden hebben over hun dagelijkse gang van zaken.

René
een jaar geleden

Hallo Thole en Everdien
Een groot compliment voor uw manier van schrijven.
Het leest zeer prettig en is erg informatief.
Je laat ons ook weer eens zien hoe mooi Nederland is.
Fijn dat jullie goed en gezond thuis gekomen zijn.
Mijn camper staat al maanden in de stalling in Twente. Als zeevarende kan ik ook niet afgelost worden, momenteel vaar ik in de Indische oceaan. Zolang we gezond blijven is het geen probleem.
Uw site hoort nu bij mijn dagelijkse bezoeken op het internet.
Vr.gr. René

wies
een jaar geleden

bedankt ik blijf het volgen.

wies
een jaar geleden

beste thole en everdien, volg met veel belangstelling jullie reizen. ook het deel wat dit jaar na de korte marokko reis is interessant. maar maak een nieuw hoofdstuk ik scroll me rot. ik blijf het graag volgen.

Jacob de Leeuw
een jaar geleden

Hallo Thole en Everdien,
Wat fijn om wat over NL te lezen. Wij zijn nog steeds in Griekenland en zitten opgehokt in het landhuis waar we op de honden van Engelse vrienden passen. Zij zitten net als wij vast in Engeland en kunnen nog niet terug i.v.m. lockdown. Wij vermaken ons prima hier boven op de berg in Kavallos op Lefkas Hier gelukkig geen corona. Maar we missen de kinderen en het vrije leven van de camper. Afijn Transavia gaat v.a. 26 mei gaan er weer vluchten naar Griekenland en we hopen dan weer terug naar NL te kunnen omdat dan onze buren, NL'ers als de Engelsen dan nog niet terug zijn voor de honden gaan zorgen. Nog een fijne zomer in NL en blijf gezond. Hartelijke groet Jaap&Diana

Ed en Hanneke Zwart
een jaar geleden

Hallo Thole en Everdien
Dank voor je dagelijkse berichtgeving
Eergisteren was er bij de eo een docu over M’hamid
Kun je terugzien op uitz gemist

George Thoonsen
een jaar geleden

Thole, zoek eens een mooi plekje waar je wat campers kwijt kunt. Waterkraantje en afvalputje.
We maken je zo beheerder!

Hennie
een jaar geleden

Dag Thole,
Interessant om alles te volgen. Bij je berekening van het schorsen van de camper voor de wegenbelasting maak je volgens mij een fout in je nadeel! Schorsen voor max 1 jaar kostte ons eenmalig 73 euro. Wij betalen 77 euro (ex fijnstoftoeslag) per maand. Als we de camper na 6 maanden weer aanmelden hebben we dus 6x77=462 euro minus 73 euro schorsingskosten = totaal 389 euro bespaard. Daar komt dan nog de fijnstoftoeslag bij. Het loont dus al bij 2 maanden de moeite. Meerdere malen binnen een jaar is mogelijk maar dan betaal je wel opnieuw schorsingskosten. Groetjes en hopenlijk kunnen we voorzichtig weer gaan camperen over een paar maanden, zij het in ons eigen landje.

Leny en Pieter
een jaar geleden

Fijn dat jullie doorgaan met het camperreisverslag.
Zo blijven we toch nog wat op de hoogte van wat achtergrondinformatie over Marokko en ook Spanje.
We zijn blij dat we thuis zijn maar hebben nu ook al een beetje heimwee naar Marokko.

Stéphane & Mia
een jaar geleden

Fijn dat jullie veilig thuis zijn. Wij hebben getracht Ceuta binnen te gaan op 16 maart. We mochten van de politie niet door en moesten een ander ticket kopen in een reisagentschap in Fnideq. Daar aangekomen vroegen ze 320 Euro! Ben toen teruggereden naar Tanger Med waar ik een ticket kon kopen voor 115 Euro. Heb toen vrienden gecontacteerd die in Moulay Bouuselham stonden. We hebben dan nog 1 dag gewacht in Assilah. Op 17 maart met nog 4 nederlandse campers tickets gekocht en dan naar Ceuta gereden zonder geen enkel probleem. We hebben wel pas de boot gehad om 21:30 uur. Trouwens prachtige foto's! Waar haal je de tijd om dat allemaal te schrijven?

George Thoonsen
een jaar geleden

Thole, je sprokkelt de informatie nog goed bij elkaar.
Blijft interessant om te lezen!
Ga nog een tijdje door.

R Hagemans
een jaar geleden

Dag Thole en Everdien
Geweldig dat je de info deelt via je site
We voelen ons nog zeer betrokken bij het gebeuren in Marokko rondom de coronacrisis. Dank je
Groet Annemarie en Ruud

Henk en Suze Könst
een jaar geleden

Hallo Thole en Everdien,

Wij volgen jullie berichten nog steeds en zijn blij voor jullie dat de thuisreis goed is verlopen. Het moet een hele geruststelling zijn om weer in Nederland te zijn.
Wij hopen alleen dat je nog een poosje doorgaat met je dagelijkse berichtgeving.
Verder is er namelijk niemand meer die ons zo goed op de hoogte houdt.
Wij staan nog in Tafraoute met ongeveer 60 campers, waarvan 11 Nederlanders.
Het is hier naar omstandigheden goed te doen. Wij hebben min of meer huisarrest maar 1 persoon van een camper mag nog het dorp in voor levensmiddelen, apotheek, dokter en naar de sanitaire plaats.
Goed te doen voor ons, alleen wanneer wij weer naar Nederland gaan via Spanje is ongewis.

Nogmaals bedankt en tot horens,

Henk en Suze

jos
een jaar geleden

Hoi, Turn, turn, turn is van Pete Seeger, de Byrdsversie is ook geweldig

h
een jaar geleden

veel succes de komende tijd, en vooral blijf gezond.
wij waren gelukkig op tijd weg, achter ons ging alles gelijk dicht

C.A. van Hooff
een jaar geleden

Hallo Thole en Everdien.
Ik heb net jullie verslag gelezen, wat een spanning.
Heel fijn dat jullie het gered hebben om weer veilig thuis te komen.
Wij zijn 19 februari overgegaan naar Algeciras.
Dit was ook zo gepland.
Gelukkig heb ik jullie situatie niet mee hoeven maken.
Ik heb sinds 2 jaar ook een longprobleem, n.l. COP
is anders als COPD
Samen het allerbeste, nu maar binnen blijven, gelukkig hebben we een tuin waarin ik met plezier nog weken in bezig kan zijn.
Onze reis naar Ierland/Schotland in mei-juni gaat niet door mogelijk kunnen we in september ergens heen. En dan in januari hopelijk weer naar Marokko.
Groet Herman en Corrie

Bram
een jaar geleden

Fijn dat jullie weer thuis zijn.
Net op tijd. Je zal de linkjes wel gelezen hebben die ik je gestuurd heb.
Nou geen voorjaars ontmoeting in cullera.
Jammer. Wij blijven in Tavernes Groetjes

Kina Roosjen
een jaar geleden

Wat fijn dat jullie weer heelhuids thuis zijn.
Met veel plezier heb ik weer jullie verslag gelezen, dat doe ik al een paar jaar. Soms halen we er ook wel eens een leuk idee of cp uit. Daar zijn we dan natuurlijk erg blij mee. Vorig jaar hebben gedeeltelijk jullie route door de Peloppenesos gereden en zo hebben we het idee, dat we jullie toch een klein beetje kennen. Nu iedereen min of meer opgehokt zit, is het fijn om te lezen dat jullie ook weer veilig thuis zijn.
Hopelijk kunnen we straks weer zonder zorg op pad. Blijf Gezienus en Kina