Home » gastenboek

gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

GrePi
een maand geleden

Hoi lieve vrienden. We zullen elkaar wellicht “ergens” gepasseerd hebben. Jullie opweg naar huis en wij naar het zuiden. Je nawoord is ons uit het hart gegrepen. Laten we hopen dat niet iedereen ook nog eens naar Marokko gast😜 Fijne Feestdagen en tot ziens in Marokko🤡

Karel Hennekens
een maand geleden

Het wordt een gevaarlijke boel bij jullie in de buurt.In Marokko nu super rustig in Oualidia veel zon.skechts 3 campers.
Je slot pleidooi klopt.vroeget met kinderen naar costa brava ook dringen.voor een.plaatsje,toen gaan zeilen ook druk bij Vlieland.terschelling ,Enkhuizen etc.De mens laat zich graag manipuleren en is van.huis uit een.kuddedier.Wordt graag gemolken door de commerce.
Zweepslag helaas weer terug.Lopen.gaat moeilijk.

Yvon Götte
een maand geleden

Goedenavond campers Thole en Everdien.
Vanmiddag heb ik met heel veel plezier jullie reisverslagen van o.a. Griekenland gelezen en heb ervan benoten. ij een van deze verslagen was een foto van een bloem die jullie niet konden benoemen. Deze bloem fotografeer ik sinds 2 jaar op Lefkas en sinds dit jaar heb ik een App: Plantnet. Deze App herkent bijna alle bloemen, bladeren, schors en vrucht over de hele wereld. De bloem die jullie en ik gefotografeerd hebben heet in het Latijn Caesalpinia gilliesii; in Nederland kennen wij hem als Paradijsvogelstruik/boom. Als je de foto ziet doet het je echt aan een paradijsvogel denken.
Met hartelijke groet,
Yvon Götte - Schiedam

Corry
een maand geleden

Wij hebben weer genoten van jullie reis erg informatief 👍 wij zijn thuis net verhuisd waar we weer ruimte hebben voor onze “bus” en vrijer wonen dus nog druk aan de klus zal wel januari worden denk ik voor dat we weer gaan .. groetjes uit een nat koud Heerenveen🙋‍♀️

Clara en gerrit
een maand geleden

Een prachtig verhaal, elke avond trouw gelezen, bedankt en hopelijk voor de volgende rit

Leny en Pieter
een maand geleden

Hallo Thole en Everdien,
Welkom thuis en reuze bedankt dat we ook deze reis weer konden volgen.
Het zal voor ons even wennen zijn om jullie verslagen even te missen, we raakten er aan gewend om iedere keer weer even te kijken.
Gelukkig houden jullie de reistraditie in ere en kunnen we over 2,5 maand weer verder lezen.

Piet en Elly
een maand geleden

Welkom thuis!!

Hanneke en Ed Zwart
een maand geleden

Wel thuis, dank voor de mooie reisbeschrijving

Giny Kooi
een maand geleden

Goede thuiskomst gewenst morgen. Misschien zien we jullie in januari of februari in Marokko. We zullen jullie verslagen erbij pakken als we in het zuiden zijn. Voor ons een leidraad.

Adriaan
een maand geleden

Beste Thole en Everdien,
Complimenten voor jullie site en de goed geschreven, uitgebreide camperreisverslagen en de foto's. We zullen jullie zeker blijven volgen. Ter info: de reisverslagen kan ik wel lezen op de iPad maar niet op m'n mac.book. Veel reisplezier en met vriendelijke groet, Adriaan.
onze site: https://avdbos.com

Anne
2 maanden geleden

Hallo Thole en Everdien,
Wat heerlijk om jullie verhalen te lezen nu vond ik het ook hoog tijd om wat in het gastenboek te schrijven.
Hopelijk gaat het laatste deel van deze reis verder voorspoedig maar belangrijk is ook de gezondheid ! Succes en blijf schrijven want ik vind het genieten, haal er veel uit voor onze volgende Spanje reis en het is tevens leerzaam. Ben al een betere vogelkenner geworden en ken nu meer dan alleen maar sijsje en drijfsijssies.
Hartelijke groet, Anne en Fred

Giny
2 maanden geleden

Jullie hadden gelukkig een hele goede plek in dat verschrikkelijke weer. Ik hoop het nooit mee te maken, maar helaas komt het steeds vaker voor.
Een veilige thuisreis gewenst en wie weet zien we jullie in Marokko.

Elenes
2 maanden geleden

Pff! Heftig hoor, dat noodweer. Een veilige trip huiswaarts. Hopelijk houden jullie het verder droog. H.grt.

Giny
2 maanden geleden

Vandaag jullie website ontdekt. We zijn van plan over een paar weken richting Spanje te vertrekken. Afgelopen voorjaar voor het eerst bijna drie maanden met de camper op pad geweest. Daarvoor alleen kortere reizen gemaakt.
Dankzij jullie verslagen hebben we nu Marokko aan de komende reis toegevoegd. We hebben alle tijd, dus dat moet lukken. Alvast heel erg bedankt voor alle informatie en jullie een hele fijne reis gewenst. Wie weet ontmoeten we elkaar ergens. We blijven jullie volgen.
Groet, Giny en Johan.

Stephan Beelen
2 maanden geleden

Leuke pagina, misschien linkje ruilen met de website https://www.tweedehandscamper.nl

Bram
2 maanden geleden

Bedankt voor de verhalen.
Nooit geweten van dat dorp met muurschilderingen

Marianne
2 maanden geleden

Volg jullie belevenissen op de voet.Mooie foto’s ben er “jaloers”op.Maar een volgende vraag:zien jullie ook “brieven aan Andalusië”?Dit ook omdat jullie veel in Spanje zijn en deze uitzendingen geven op een bepaalde manier het leven in dit deel van het land weer.Vond en vind ze wel interessant maar ook leuk!Mooie reis en voortzetting verder!

Monique en Mardie Theunissen
3 maanden geleden

Hallo, leuk om jullie verhalen te lezen. Deze keer willen wij voor de eerste keer met de camper naar Marokko. Jullie verhaal over die jongeren die mee willen "liften" naar Spanje, schrikken we wel even van. Wat is volgens jullie de beste plaats om over te steken (heen en terug) naar Marokko?

Ria Bosma & Jan Luesink
3 maanden geleden

Thole en Everdien. Heb het drie keer nagelezen. Tweehonderdvijftigduizend bezoekers op jullie site. Gigantisch, gefeliciteerd hiermee. Ook dank voor je mail dat jullie weer actief zijn met de camper. We volgen jullie weer !!

Jos
3 maanden geleden

Goedkoop tanken in Salamanca: bij Leclerc aan de zuidzijde van de stad. Vanwege de hoogtebalk inrijden via de uitgang, naast de wasplaats.Decathlon en Norauto zitten daar ook.

Ed en Hanneke
3 maanden geleden

Weer eens wat anders dan Marokko, toch?
Fijne reis we genieten altijd weer van jullie journaal
vanuit Nederland

Jet
3 maanden geleden

Hoi Thole en Everdiene,

Wij rijden jullie achterna😂
Zitten nu midden frankrijk
Prachtige verslagen.
Zondag zijn we in noordspanje
Jet

Rob en A3
3 maanden geleden

Na 5 glazen al een dag ouder?

Ina en Marinus
3 maanden geleden

Leuk om alles te lezen was voor ons al weer tijd geleden. Vooral het bij de kusten staan en rijden missen we hier erg in Frankrijk.

Jos
3 maanden geleden

Welkom in Portugal,
Zelf ben ik deze week thuisgekomen.
Geboorte kleinkind en nog een begrafenis in Hamburg.
Ik ben dan ook diagonaal door Duitsland gereden en dan bij Basel/Mulhouse Frankrijk in.

Elenes
3 maanden geleden

Hoi Everdien en Thole. Zelf ook weer al een paar weken onderweg (Naar Griekenland) kwam ik er pas achter dat jullie aan de Spaanse noordkust verblijven. Toevallig vanmiddag ook weer likkebaardend naar de Vueltabeelden gekeken. Een heel fijne en relaxte reis voor jullie. H grt

Leny en Pieter
3 maanden geleden

Wat een mooie stad is dat Bilbao, wij waren er een maand geleden toen we van Portugal terugkwamen.

Wat een geluk dat jullie de foto's weer terug konden halen! Ik moet bekennen dat het mij ook enkele keren gebeurd is, ondanks dat ik na de eerste keer mezelf op het hart gedrukt had voortaan beter op te letten!

Geniet verder verder van jullie reis en weet dat er in het thuisfront genoten wordt van julle verslagen.
Groet, Leny en Pieter

Hans Smorenberg
3 maanden geleden

mooie verhalen de veiligheid is wel oké?
vraagje; hoe reageert de bevolking op honden??

Marianne
3 maanden geleden

Heel toevallig terechtgekomen in de Spaanse reis.Leuk jullie weer te volgen! Vraagje van een niet camperreizigster:ben ik de enige voor zover jullie bekend?En jullie lezen nogal wat,zijn dat “echte”boeken?Goede en leuke reis weer!
Marianne

Jacqueline De Jager
4 maanden geleden

Halli Thole en Everdien,
Wat een mooi verslag van san sebastian. Wij hebben 18 sep. Vakantie hopen daar 19 sept in sansebastian aan te komen. Daar begint onze vakantie en dan alles op een slakkegang. Cp Gaan wij ook die heerlijke pintxos proberen. Heb al wat cp.s op geslagen.
Fijne vakantie en bedankt dat wij mee mogen reizen

Mvg
Jacqueline))

Grepi
4 maanden geleden

Hoi Thole en Everdien, leuk is dat, ga voorlopig niet weg (Everdien) en dan toch gAan. En dan is het verder als vanouds. Bij ons hetzelfde hoor. Wij zijn nu voor een aantal weken ad Maas (Fr) Lorraine/vosges en Alsace. Ook hier nog overal gezellig druk. We hopen jullie weer in Marokko te treffen. Bon voyage!

Karel Hennekens
4 maanden geleden

Gelukkig hebben we jullie digitale draad weer opgepakt en genieten we van de foto,s en je tekst.Je moet toch wel een hele dikke duim hebben om al.die informatie op de juiste tijd en.plek er uit te laten rollen.Maar dat is natuurlijk het geheim van de meester. Wordt deze reis een culinair hoogte punt??

Evelien en Auke
4 maanden geleden

Hallo.
We gaan als dorpsgenoten jullie reis en mooie verslagen weer volgen. Denk dat we er veel aan hebben ook gezien onze reis voor volgend voorjaar door Spanje. Succes met deze reis!

Jos Boom
4 maanden geleden

Hoi Thole en Everdien, hoop dat ik dagelijks weer kan genieten van jullie reis. Ik wens jullie natuurlijk veel plezier en mooie plekken in Spanje.

annie vandendriessche
4 maanden geleden

Joepie! We kunnen weer volgen! Heel toevallig gezien vorige week. Ik dacht; effe piepen of er al plannen zijn...et voila!

Ina en Marinus
4 maanden geleden

Wij gaan maandag over een week ook weer opstapmetdecamper , wij gaan naar midden Frankrijk. Zit dus ook op internet naar info te zoeken en kwam toevallig ook bij jullie uit. Wij hebben na onze Portugal reis zijn wij ook via de noordkust van Spanje terug gegaan. Er staan 3 verslagen op de site met GPS en andere relevante info. Maar misschien heb je het al gevonden/gelezen ik weet dat je ook altijd aan het speuren bent. Onze laatste reis overland naar Griekenland via Albanie vonden we ook weer erg mooi. Zo is de boottocht van Koman naar Fierze en dan door naar Valbona een echte aanrader wat een prachtig dal. Maar misschien had je dit ook al gelezen anders inspiratie voor volgend jaar. Hele fijne reis en weer heelhuids thuis. Groetjes Ina en Marinus van opstapmetdecamper

Ginie van Emst
4 maanden geleden

Nou lieve vrienden, dat dubbele gevoel heb ik ook. Maar toch.....geniet, pluk iedere dag en zoals ik jullie verteld heb....laat mij via deze site meegenieten en over de grens kijken. (Een fijne afleiding voor de late uurtjes van de dag) Veel plezier en kom straks heelhuids thuis! Veel liefs, Ginie

Willy
4 maanden geleden

Fijne en veilige reis maar weer. En San Sebastián is geweldig! Vooral op zondagmiddag in het oude gedeelte van de stad. Zeer smalle straatjes en een plein waar gedanst wordt. Geweldig. En die pinxtos zijn voortreffelijk. Elk restaurant heeft zijn eigen specialiteit dus vooral meerdere locaties bezoeken. Genieten met een Hoofdletter!

Ben Henneken
4 maanden geleden

Hallo Everdien en Thole,

Net terug van onze reis uit de Baltische landen lees ik dat jullie weer op stap gaan, leuk.
Noord Spanje is een goede keus en San Sebastian is een leuke stad waar wij al 2x eerder geweest zijn.
De tappas is er inderdaad verrukkelijk, maar dat gaan jullie wel ontdekken.
Bilbao moet je zeker ook bezoeken alleen al om het Guggenheim museum van Frank Gehry, dit gebouw is al een kunstwerk op zich.
Daarnaast de Picos de Europa een schitterend natuurgied waar liefhebbers zoals jullie van zulle genieten.
Fijne reis

Corry
4 maanden geleden

Wat leuk dat jullie weer gaan goede Reis😎👍
Wij aan het verhuizen een huis met grote oprit heerlijk en makkelijk voor onze “bus” hard werken en dan ook nog maar even op reis.....

Piet en Elly
4 maanden geleden

Hoi vrienden, het is geen verrassing op jullie site weer huidige reis te zien. Wij kennen dat gevoel van weer op pad gaan ook. Bij ons ben ik vaak de aangever. Veel plezier, lekkere tapas en mooi weer in Spanje. We volgen weer.

Jacqueline
4 maanden geleden

Leuk te lezen dat jullie weer op reis gaan. Ben benieuwd hoe noord spanje jullie bevalt. Wij gaan 18 september naar noord spanje. Er zijn daar prachtige natuurparken. Wij wilken via de costa verda weer terug en beetje kust Frankrijk. Wij hebben drie weken om dit te ontdekken.

Jaap&Diana
4 maanden geleden

Hallo Thole en Everdien. alvast weer een goede reis gewenst. Voor ons duurt wordt het een maandje later dan jullie i.v.m. bezoek oogziekenhuis . Zodra deze perikelen rond de staar opgelost zijn zakken wij ook af naar de costa's. Wie weet komen we jullie dan weer ergens tegen. Hartelijke groet van ons.

Rob en Adrie
4 maanden geleden

Ook toevallig, wij hebben hetzelfde plan. Vertrekken 13 aug. Waren zo'n 35 jaar geleden ook in Nrd.Spanje. Hopen op goed weer. Al vaak het plan maar dan weer die regen!!!Weten jullie een plek in de buurt van Donostia?

ton de rover
5 maanden geleden

hallo jongelui,wat hebben jullie weer een prachtige reis gemaakt,wij hebben met veel bewondering genoten van de prachtige foto's en verhalen,mooi,mooi.gr.Ton en Elly de Rover

katja en Theo
5 maanden geleden

Wat een leuke reisverslagen. we zijn net met camperen begonnen. Alles is nieuw dus. Van een caravan overgestapt op een buscamper. bedankt voor de mooie foto's en alle informatie

Corry en Harrie
5 maanden geleden

Welkom thuis...
Ben benieuwd hoe lang jullie thuis zijn en het weer begint te kriebelen..... genoten van jullie reisverslag. Super😎👍

Elenes
6 maanden geleden

Na weer een fijne reis, waarin jullie het goed hadden samen is het vast ook weer fijn thuis te zijn of dat nu een poosje of héél lang wordt. We merken het wel. H.grt.

Leny en Pieter
6 maanden geleden

We lezen dat jullie weer (veilig) thuis zijn.
Heel erg bedankt dat we virtueel mee mochten reizen.
Jullie verslagen zijn fijn om te lezen en inspireren ons om volgende winter ook naar Marokko af te reizen.
We zijn nu immers beide met pensioen.

Ingrid en Ben
6 maanden geleden

Hallo Everdien en Thole,

Fijn dat jullie weer gezond thuis zijn, wij hebben met veel plezier jullie verhalen gelezen.
Hopelijk zien wij elkaar weer volgende winter in Marokko. Morgen vertrekken wij voor onze camperreis naar de Baltische landen.
Geniet van het thuis zijn.