Home » gastenboek

gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Rob en Adrie
7 dagen geleden

Hallo campervrienden, er ook nog een ander Ermioni
Even de heuvel oversteken naar de andere kant daar zijn wel veel vis restaurantjes.
Groetjes

Karel en mariejose
10 dagen geleden

Het is toch knap hoe jij uit diverse informatie bronnen ons meer dan normaal op de hoogte houdt van allerlei aan Griekenland gelieerde zaken tot het geluksgevoel toe.
Wij zijn gelukkig met jouw interessante reisverhalen waar veel tijd in gaat zitten.Knap dat Everdien je de vrije teugel hierin geeft.Maar ja dat is ook een gouwe ouwe voor jouw.
Overmorgen na dik 5 weken Giekenland op zoek naar ons huis en familie geluk.

Marianne
19 dagen geleden

Ha Everdien en Thole
Lees net dat jullie op Evia staan,mooi gedeelte weer van Griekenland.Wij waren op de Pelops en zijn,zo vinden wij dan,net op tijd terug.Er schijnt een soort
orkaantje op Griekenland af te komen,wij merkten
het ook aan de wind,leek op een aardige storm,ook in het vliegtuig! Schijnt over Evia te trekken.Dus...
hopelijk valt het mee!Arkitsa kwam me al zo bekend voor..en dat klopt,wij pakten de ferry vanaf Evia naar deze plaats.Er waren ook weinig toeristen,en
de eigenaren van restaurantjes e.d. zaten echt te wachten op Atheners,vroegen ons wat we er deden.
Sterkte in/met de stormstrijd!

Trui en Kees
20 dagen geleden

Wat gaat dat leventje heerlijk door zo!! Jammer dat Greikenland zo ver weg is!!
Liefs van ons!
Wij zijn die andere Trui en Kees....😉

Jos
23 dagen geleden

Hoi Everdien en Thole,
Leuk om je reis te volgen.
Eigenlijk ben ik een beetje jaloers.
Ook als ik de foto's van Wil Dollekamp en Karel zie gaat het weer kriebelen.
Hier in de Algarve is het erg warm, ook is het zeewater boven de 24 graden en dat is echt wel warm voor de Atlantische Oceaan.
Ik lees ..."Echter 2 weken geleden in Griekenland kreeg ik weer meer pijn, inmiddels ben er achter dat dat door het zwemmen komt, je maakt toch een andere bweging met de benen. Dus nu niet zwemmen, alleen armslag en snorkelen, het is niet anders." ......
En dat kan goed kloppen, want schoolslag is de pest voor je knieën.
Probeer eens borstcrawl, eerst 10 meter en dan langzaam opbouwen.
Groet aan elkaar, Jos

GrePi
24 dagen geleden

Hoi luitjes,
Rustig aan dus jongeman, je hebt er wel twee.
Maar je gebruikt zeiedere dag allebei.
Deurmatjes, tja,wie heeft het ook niet ondervonden?
Wijzijn net terugvan 3wkn Moezel. Walgelijk druk in september! Camperplek voor 200: stampvol. Het moet niet gekker worden. Heb geen bloggedaan, te kort, te warm, te weinig zin.
Ontmoeting met Trui en Kees, zijvolgen jullie ook.
Nou, goede reis verder.liefs GrePi.

Stina & Julian
25 dagen geleden

Je positie in Eritrea krijg ik naar 38.3895,23.8017 daar hebben wij n.l. ook een paar dagen gestaan! Het schiereiland is ook wel leuk, daar is de zee wat dieper. Karistos en Agia Paraskevi zijn ook geweldig.
Niet dat wij jullie de weg hoeven te wijzen, maar Evia is (na Kreta), voor ons het meest gedoogzame campereiland wat we beleefd hebben.
See you around at Peleoponnes!

Ginie van Emst
25 dagen geleden

Hallo, lieve vrienden. Ik ben in mijn "jonge" jaren, in 1981 op Evia geweest met een dagtrip. Er een ronde gefietst en ergens in bronnen geweest. Mooi eiland in mijn herinnering. Ik moest er in die tijd met een bootje naar toe. Groeten en geniet! XXX Ginie (en van John natuurlijk)

Trui en Kees
een maand geleden

Wat is het een mooie tocht! En nu ook weer culturele hoogstandjes! Ik kijk met verlangen naar de zonnige plaatjes nu het weer in Nederland omslaat! De jas van Everdien is mooi en staat haar mooi! Wat een geluk dat de rugpijn verdwenen is en ik kan me er alles bij voorstellen dat de warmte een groot verschil maakt! Fijne voortgang, groeten Trui en Kees

Rob
een maand geleden

Hallo Marokko specialisten,
Als ik jullie reisverslag lees van 2017 en deze voor een groot deel willen volgen is mijn vraag of het zinvol is om fietsen mee te nemen. Onze vriend die met zijn camper meereist kan alleen met krukken lopen en daarom zouden wij heel erg geholpen zijn als je ons daarover kunt adviseren.
Daarvoor onze hartelijke dank met een vriendelijke groet,

Rob en Marie-Louise.

Marie-Louise de Reuver
een maand geleden

Wij willen voor het eerste een rondreis maken met de campers doordat Marokko. We willen de oversteek maken naar Tanger vanuit Algeciras. Is het mogelijk om de ticket voor de boot pas te kopen als je in Algeciras aankomt??
Als echte Marokko specialisten kunnen jullie deze vraag beslist beantwoorden. Daarvoor onze dank.
Rob en Marie-Louise.

Karel en mariejose
een maand geleden

Wij reizen in jullie slipstream.Maken gebruik van het womo boekje over Griekenland deel 1,verder hebben we het nkc reisverslag Griekenland over land,we gebruiken verder Park4night en wat we zoal op internet en van andere camperaars ter ore komt.Maar dit jaar ligt jullie reisverslag dagelijks op tafel en dat springt er duidelijk uit.Ons reistempo ligt echter beduidend lager misschien ook door de vele digitale boeken die in onze 4 e,-readers zitten en de vele gezellige griekse plaatsen met hun terrasjes.

annie
een maand geleden

Oeps, net ontdekt dat jullie weer op trip zijn! Dus ik heb veel lectuur in te halen! Fijne reis!

Marianne
een maand geleden

Thole en Everdien,
Volg alweer enige tijd jullie reis.Leuk altijd weer om de "belevenissen" tot mij te nemen.
Het vliegveld waar je het over had in het verslag
werd/wordt inderdaad ook voor toeristische doeleinden gebruikt.Het wordt als dat van Volos
beschouwd.Een jaar of acht geleden zijn wij er na een verblijf op de Pilion vertrokken.Niets bijzonders,zag er een wolf in levende lijve.Schijnt meer voor te komen daar.Vertrekken binnenkort
naar de Pelops,zal er ook wel mooi zijn!
Nog een mooie voortzetting van de reis,groet!

Wim wobbie
een maand geleden

Hallo Thole en Everdien. We Zitten bij jullie in de buurt, in Sourpi een erg mooie plek aan een baai. Heel erg rustig maar voor 2 dagen een prima plek. Voorbij de kantina's douches. Wandelen zwemmen. Wij gaan morgen weer verder groetjes en misschien tot ziens. N39.10891 E22.92822

Julian & Stina
2 maanden geleden

Thole & Everdien, Long time ni hear!
Leuk jullie weer in Griekenland te volgen,
Wij gaan om twee weken ook weer die kant op maar via Transfagarasan en Zwarte Zee. Midden Oktober in zuid Peloponnesos. Event. Kythira? See you around? Somewhere sometime!

Roel en Monique
2 maanden geleden

Goed om te lezen dat het weer in Chalkidiki mooi is en dat het straks wat rustiger wordt. Wij vliegen de 8e naar Thessaloniki en zitten eerst een week in Toroni en daarna een week in Flogita.
Wie weet komen we elkaar nog tegen, wij hebben een autootje gehuurd en reizen daar ook wat rond.
Geniet van de natuur, het mooie weer, de warme zee en straks van de rust.

Kees Meijer
2 maanden geleden

Beste Everdien en Thole,
Wij volgen jullie nu via jullie verslag naar Griekenland. Ik verzamel jullie pleisterplaatsen, maar die in Bratislava klopt niet. De N klopt niet. Dat is de N Pasohlavky.
Hartelijke groeten van ons beiden.
Annick en Kees

Karel en mariejose
2 maanden geleden

Een camper met een slakkengang rjdt vanaf Praag in jullie slipstream waardoor wij getrakteerd worden op zeer uitgebreide informatie.Dit is onze voorpret die wij natuurlijk weer inkleuren op onze eigen wijze.Vandaag,zondag,de gezellige kunstmarkt in Bratislava bezocht

Trui en Kees
2 maanden geleden

Hallo Thole en Everdien. De reis loopt voorspoedig en het ziet er mooi uit! Doe jullie vrienden de hartelijke groeten en wens ze heel veel succes. Ik vond en vindt dit altijd moedige ondernemingen in iemands leven. Heb ze beiden even gesproken op verjaardag van Everdien!
De plek ziet er wondermooi uit alvast!
Wij nemen afscheid van onze " tussen twee huizen reis "🤗🤗

Piet en Elly
2 maanden geleden

Heerlijke plek Kornwerderzand. Mooie foto's van Praag. Fijne reis. We volgen jullie weer

Trui en Kees
2 maanden geleden

Hallo Thole en Everdien, heb al een tijdje gezien het naar jullie nieuwe reisverslag en nu pas gevonden 😯
Blij dat de gezondheid goed met jullie gaat en alweer op pad naar mooie plaatsen. Ik kende het gebouw niet; prachtig een aanrader!! En Praag ook hardstyle mooi. Ik heb er een week gestudeerd! Vond ook de route in de stad met "gouden voetafdrukken" zo indrukwekkend het monument van de stille revolutie tegen het Russisch regiem! Hehe ik kan het weer volgen; en voor jullie een fantastische reis toegewenst! ! 😘👋👋

Jos Boom
2 maanden geleden

Hoi Thole en Everdien, wat lekker dat ik weer mag meegeniten van jullie reis. Hundertwasser is geweldig. hier https://jbfotografie.jouwweb.nl/camperreizen/baltische-reis-2015 staat een serie van het station in Uelsen Duitlands dat hij ooit heeft aangepast in zijn stijl. Ook zeer de moeite waard. Goeie reis en blkijf schrijven.

John en Indy
2 maanden geleden

Hallo Thole en Everdien,

Wat leuk dat jullie een korte trip in Nederland hebben gemaakt en dan ook nog op de voor mij zo bekende plaatsen zijn geweest. (Noorderplantsoen, dichtbij gewoond) en wonen nu dicht bij de Afsluitdijk en aan het Ijselmeer)

Een fijne reis toegewenst naar Griekenland. We gaan jullie weer volgen! Zeker omdat we hebben vernomen dat jullie deze trip over het land zullen reuzen.

Groetjes, John en Indy

Jaap&Diana
3 maanden geleden

Hallo Thole en Everdien, ik zag dat jullie het vertrek aan het voorbereiden zijn. Veel plezier en goede reis naar Griekenland. Je proloog datum klopt ws niet. Ja de warmte geeft ook bij ons weleens verkeerde gedachten.
Groet en misschien komen we elkaar nog eens tegen.
Jaap&Diana

Jacqueline
3 maanden geleden

Hoi Thole en Everdien. Waar ligt Plage de Piemanson? Ik kan het nergens in de app vinden.

Bedankt jacqueline

Piet en Elly
4 maanden geleden

Welkom thuis lieve vrienden,

Blijf van elkaar genieten. Altijd weer even wennen aan zoveel meer vierkante meters. Tot de volgende reis

Jos
4 maanden geleden

Welkom thuis!
Leuk om jullie reisverslagen te lezen.
Zelf ben ik nu aan het voorbereiden om naar NL te gaan.
Kinderen bezoeken en over een paar weken de 4daagse in Nijmegen.

Ed en Hanneke
4 maanden geleden

Welkom thuis

Wilfried Wolterinck
4 maanden geleden

Welkom thuis heb weer genoten van jullie mooie langer reis wordt weer afkicken voor mij om jullie vakantie verhaal te missen was weer mooi om jullie te volgen. Dank je

Folly en Hilja
4 maanden geleden

Wij zijn toch in Sommieres beland. Nog steeds lekker weer. Ga vanavond nog even verder lezen op jullie blog.

Theo
5 maanden geleden

Hallo Thole en Everdien,
De coordinaten van La Selva del Camp komen uit ergens in Belgie. Wellicht een aanpassing nodig.
Verder weer mooie verslagen die ik met plezier lees.
Groet.

Karel en mariejose
5 maanden geleden

Proficiat met jullie 40 jarig camperleventje.Nog even en jullie zijn volbloedzigeuners en vanuit mijn werk vroeger weet ik dat zo,n leven best zwaar kan zijn gezien het onbegrip.
Maar wij laten zien dat als je het sublimeert het misschien een antwoord is op het ikke tijdperk.Nogmaals proficiat en goed voorbeeld doet goed volgen.Hieper de piep hoera

Piet en Elly
5 maanden geleden

Lieve vrienden,
Het blijft heerlijk even tijd te nemen voor jullie website. Weer mooie plekjes aangedaan.
Van harte gefeliciteerd met jullie 40 jarig jubileum.
Wij wensen jullie nog vele jaren camperplezier.

Liefs uit Delphi

Corry
5 maanden geleden

Klopt in Peniscola zijn 3 campings La Volta, Vizmar, en Los Pinos hier sta erg voordelig met de camper wij ook regelmatig op onze Spanje Portugal Marokko reizen . Hier staan veel Nederlanders op La Volta zelfs all in 11 euro per dag onvl alkes zwembad 7 de nacht gratis bij 30 dagen betaal je maar 6 euro vandaar.
En op deze camperplaats waar jullie staan mag je maar beperkt staan en inderdaad toen wij in April op La volta waren werd er iedere dag gecontroleerd wij fietsen veel effe broodje halen bij de Lidl enz. Even ter informatie . Genieten van jullie site😎👍

karel hennekens
5 maanden geleden

Haastige spoed is zelden goed.Dus rustig aan met de thuisreis.Verder weer bedankt voor de vele informaties over de diverse onderwerpen.Wat een kennis heeft die man.
Vandaag weer 2 aspirantklantjes geworven voor je reisblog in combinatie met interesse in Marokko.

Jos Boom
5 maanden geleden

Hoi, lachen, het begrip `slappe zak' heeft voor mij een hele nieuwe betekenis gekregen. Meestal reserveer ik die betiteling voor politici die weer eens door de knieen gaan.

Marie-Louise de Reuver
5 maanden geleden

Bedankt voor je bijzonder interessant reisverslag over Marokko!!! We hebben er echt van genoten en willen ook graag dit land bezoeken.
Naar aanleiding hiervan heb ik een vraag:ik mag van mijn zoon zijn camper lenen en wil daarmee in het najaar een rondreis door Marokko maken. Heb ik dan voor de grens een schriftelijke verklaring van mijn zoon nodig dat ik zijn camper mag gebruiken?? Bij voorbaat mijn dank bij het oplossen van mijn vraag.

GrePi
5 maanden geleden

Het tapas adres is genoteerd! Verder weer veel nuttige info Thole!
En ook van ons nog de felicitations💝

van Emst & Kerssen
6 maanden geleden

Omdat we er op tijd bij willen zijn, en het niet willen vergeten, willen we je alvast van harte feliciteren Thole. Een heel fijne 5e mei/ verjaardag gewenst en laat je, zoals altijd, verwennen door Everdien. Heb het goed samen en alle goeds gewenst voor dit nieuwe levensjaar en voor alle jaren die er hopelijk achteraan mogen komen!

Karel en mariejose
6 maanden geleden

Wat een reisverslag en wat een gedetailleerde achtergrond informatie.Daar moet heel wat tijd inzitten.We blijven jullie volgen op de ontdekkingsreizen in Spanje en blijven je inzet zeer waarderen.Vandaag weer iemand geattendeerd op jullie site en warm gemaakt voor Marroko.

Niko
6 maanden geleden

Beste Thole en Everdien
Bedankt voor je mooie verslagen we genieten er van.
Even een aanvullende informatie omtrent ziektekostenverzekeraars
De meeste verzekeraars hebben contracten met ziekenhuizen in Spanje
Waar veel Nederlandse toeristen komen.
Even informeren bij je ziekte kostenverzekeraar dat geeft heel wat minder gedoe .
Het ziekenhuis rekent af met jouw ziektekostenverzekeraar
Hoop dat je er wat aan heb.

Robert van Wijk
6 maanden geleden

Hallo Thole en Everdien, Weet niet of je mij nog kent maar ben een oud collega van het"Vispoortplein". Wat een prachtige reizen maken jullie!! Top. Vriendelijke groet Rob van Wijk

Marianne
6 maanden geleden

Hopelijk valt de uitslag van de MRI mee,maar je weet maar nooit!
Het is al even geleden maar dat verhaal over de Duitser en de staanplaats deed jullie aan de "Zandvoortse"kuilen denken.Bij mij kwamen de kuilen ook weer voor de geest.Wij hadden ermee te maken in Noordwijk,Noordwijkerhout,en Katwijk,ze waren de "bunkerlinie"nog niet vergeten.Eigenlijk te gek voor woorden,want je haalde het niet in je hoofd iets met die kuilen en naambordjes te doen.
Tussen twee haakjes:hebben jullie nog naar "onze man in Teheran" kunnen kijken?
Goede reis verder en hetzelfde goede met de uitslag!
Groet Marianne

Piet en Elly
6 maanden geleden

Wat een nare ervaring het laatste stukje in Marokko. En dat in een gebied waar je zulke mooie flora en fauna hebt gezien. Geniet van het vervolg van de thuisreis. Wij vertrekken woensdag langzaam aan richting Ancona. Liefs van ons

GrePi
6 maanden geleden

Welkom in Europa, Thole en Everdien!
We nemen aan dat jullie de volgende keer "anders" uit Marokko willen gaan. Wat een toestand daar. We steunen jullie voornemen om er werk van te maken.
Nu maar weer genieten, hoewel er nog geen mooi weer wordt voorspeld.
Liefs van Greta en Pieter

Wil en Cor Klomp
6 maanden geleden

Wat een bizarre ervaring bij Melilla.
Goede overtocht gewenst morgen.
Groeten Wil en Cor.

Jan Luesink
6 maanden geleden

Welkom terug in Europa. Zo te lezen is het ook voor jullie een bijzonder laatste gedeelte van jullie reis geweest. Zowel wat weer als wat have-nots betreft. Met veel interesse gelezen.

Marianne
6 maanden geleden

Las net jullie "avontuur",eerste keer dat het zo ging?
Lilian Ploumen oa was bij de rechtszitting van H Hatouti? las ik op teletekst.Dit om te zien hoe "democratisch" het allemaal zou gaan?Zou zeggen:een goede reis verder! Vanaf as zondag een
nieuwe serie op de tv:Onze man in Teheran,(vervolg),ben benieuwd!
Groet Marianne

Karel Hennekens
6 maanden geleden

Staan in Mojacar bij Antonio.Gaan met een slakkengang naar het zuiden.De hele rondreis wordt bepaald door de weesomstandighen vandaar de slakkengang maar dat zegt niets over de mate van genieten en dat doen we met volle teugen.Succes met de overtocht