Reactie plaatsen

Reacties

Ria en Jan
2 maanden geleden

Fijn dat jullie weer gezond thuis zijn. Wij zijn nog een paar weken onderweg.

Jaap&Diana
2 maanden geleden

Welkom thuis. Wij hopen dat het met de voet mee zal vallen. Fijne tijd in NL

Willy
2 maanden geleden

Dankjulliewel voor het mogen meereizen. Waren weer mooie verhalen en prachtige foto’s. Een mooie zomer gewenst en hopelijk tot de volgende reis💫

Hans Smorenberg
2 maanden geleden

Gelukkig weer veilig thuis, was weer een genot om mee te reizen 👍

Ed en Hanneke
2 maanden geleden

Bedankt voor het meebeleven van jullie Marokko reis
Fijne tijd thuis
Ed en Hanneke

Ginie
2 maanden geleden

Welkom thuis! De terugreis is dus mooi voorspoedig gegaan! Ik had jullie al gespot toen ik de "Overtuin" vanmiddag bezocht maar wilde niet storen. Bovendien heftig verkouden geweest en wilde jullie niet via het restant besmetten! Tot binnenkort!

Marianne
2 maanden geleden

Lees dat jullie op de thuisreis zijn.Ik zou zeggen goede reis en maandag(dat is nu)zijn jullie er vast wel op enig moment.De laatste kilometers,wees voorzichtig,want een ongeluk zit in een klein hoekje!Gegroet

Ina en Marinus
2 maanden geleden

Bijna thuis, wij hebben het een en ander mee gemaakt maar jullie ook. Technisch en medisch gedoe zal ik maar zeggen. Wij zitten nog even in Spanje en proberen wat rustige plekjes op te zoeken.

Jakma Joke
2 maanden geleden

We hebben jullie regelmatig gevolgd op deze reis. En nu gaan jullie op
huis aan. Goede en veilige laatste kilometers. Wij vlakbij Vaison la Romaine in de regen 😩

Ria & Jan
2 maanden geleden

Jullie houden het aardig vol. Nog steeds in Spanje! Wij zijn vanuit Zutphen inmiddels vertrokken richting Istanbul. Zitten nu op de grens van Hongarije en Servie. Komen elkaar in juli in Zutphen wel weer tegen.

RAF en Marlies Scherbeijni
3 maanden geleden

30-4~2024
Ik kwam Everdien tegen op cp. La poble de Farnal toen jullie op zoek waren naar plaats .
Ik volg jullie een beetje en wist dat jullie in buurt waren.
Voor Corona hebben we samen in Cullera met ene Herman? Een wijntje gedronken.
Ik snap dat jullie dat niet meer weten. ik vond het lleuk om even te reageren. Geniet verder!

Ina en Marinus
3 maanden geleden

Hoe herkenbaar je bericht over Cullera. Ooit op de Peloponnesos een groot gedoog terrein met aan de rand rondom campers veel Duitsers. In het kale midden een hele grote boom met veel schaduw waar niemand stond???? Mooie plek voor ons komt er een Duitser naar ons toe dat we daar niet mochten staan die was voor Grieken! Hè Hoezo? We staan daar heel ruim en royaal. Ja hoor ‘‘s middags komen er 2 Griekse auto’s en parkeren bij ons ook in de schaduw. Vriendelijk zo goed en zo kwaad gesprek mee gevoerd. Even binnenkijken wil men vaak ook graag. Leuke middag gehad, begrepen niets van het gesprek met de Duitser. Wat zal die zich geërgerd hebben dat wij daar gezellig bij elkaar zaten.

GrePi
3 maanden geleden

Hoi lieve Everdien & Thole tja met vroeg gekskel buiten is het altijd onrustig of het nu een haan is of menselijke haantjes😜 En idd is het weer wat frisser, maar aprilletje zoet. Liefs vanuit Blegny Mine.

Cornelius Fontaine
3 maanden geleden

Met plezier en belangstelling lezen we jullie reis verslagen. We toeren inmiddels bijna een maand door Griekenland, nu Sithios.
We camperen ook sl sinds 1978.
Bedankt voor jullie mooie reisverslagen.

Jakma Joke
3 maanden geleden

Wij lezen jullie avonturen regelmatig en kwamen steeds bekende plekjes tegen zowel in Marokko als nu in Spanje. Blijf lekker genieten en ik zag de naam Adra, top plek zo aan zee en op het strand. Wij stonden daar in oktober. Groet Nick en Jo

Marianne
4 maanden geleden

Goede overtocht,en inderdaad sterkte met de voet!Daarna prettige voortzetting van jullie reis!Lees de voortzetting in Europa.

GrePi
4 maanden geleden

Hoi Thole en Everdien. Eindelijk ben ik “bij” gelezen. En weer een hoop wetenswaardigheden over Marokko wijzer. Ik ga hier verder niet in detail reageren. Dat wordt te lang….. Veel sterkte met je voet en alvast een goede en behouden overtocht. Uiteraard weer welkom in Europa, waar ondanks de vele regen de lente een maand vroeger is begonnen. En dat is voor ons, nu we niet op pad konden toch wel fijn om nu alles in levende lijve te zien uitbotten.
Liefs va Pieter en Greta

Willy
4 maanden geleden

Een hond(je) met een regenjas ….. waarschijnlijk om een natte vacht te voorkomen. Weet je wel hoe dat stinkt? Ik moet er niet aan denken om dat in je camper te hebben!
Je bent nu wel een beetje zielig Thole. Beterschap met alle kwaaltjes!

Christine Daaleman
4 maanden geleden

Hoi hoi, jullie rit was nog wel wat heftiger als onze rondjes rijden. Onvoorstelbaar dat je daar dwars doorheen kunt rijden. Maar ook een kik.
Liefs Christine

Willy
4 maanden geleden

Hopelijk gaan de juiste medicijnen je goed helpen nu💫 Waren jullie in de privékliniek Les Narcisses ?? In dat ziekenhuis bivakkeerden wij 2 weken nadat m’n man (in 2007) een herseninfarct had. Op de bovenste etage hadden we een grote kamer met balkon en eigen badkamer. Met een kleine taxi ging ik naar de grens van de stad om daar over te stappen in een grote om spullen op te halen bij de camping. Terugkijkend waren het mooie weken!!
Veel plezier in Marrakech.

Ina
4 maanden geleden

Herkenbaar Marrakesh ooit een week in de medina gezeten + huurauto, met parking onder hotel bij het Djema el Fna plein. Ja verkeer daar is niet voor angsthazen. Alles in omgeving gezien incl toch over pas in Altlas gebergte. Veel plezier nog en sterkte en beterschap met de voet.

Ina
4 maanden geleden

Zo’n busje met van die ergerlijke schuifdeuren noem wij een rits rats camper. Ooit gehoord van een Duitse camperaar die zich ook blauw ergerde.

Henk Hoek
4 maanden geleden

Thole, je loopt wel erg hard van stapel. Je laatste bericht is van 17-4-2024, je verblijft dus al in april.
Geeft niet, heb ik ook al wel soms, leeftijd hè.
Geniet nog van de reis, doe ik ook van die van jullie.

Jaap&Diana
4 maanden geleden

Hallo Thole, wist je dat er in Zagora een slijterij zit? Als je Zagoro uit rijdt straatje achter het Shell station, supernarkt Tazarine 30.34774, -5.83902. groet en nog fijn verblijf

Angelie
5 maanden geleden

Hallo Thole.Weet niet of ik er naast zit of jij.Heb gelezen dat de klok 1 uur vooruit gaat volgende week.Bij jou gaat de klok terug.Wat zullen we doen?????

Henk Hoek
5 maanden geleden

Thole, de datum van jullie laatste verhaal is niet juist, moet zijn 2-3-2024. Verder lekker jullie verhalen blijven posten.

Willy
5 maanden geleden

Wat leuk dat je over het soefisme schrijft. In Katwijk aan Zee (naast camping de Zuidduinen) staat een tempel van deze stroming. Die ligt prachtig midden in de Zuidelijke duinen en is ook te bezoeken. Indrukwekkend door eenvoud en ontroerend door de rust en de stilte die je daar ervaart.
Fijne tijd nog💫

Ina en Marinus
5 maanden geleden

Wat een prachtige dag gister/donderdag met weer mooie foto‘s!

Greetje
5 maanden geleden

Weeral prachtige Marokko reis,goed dat alles weer goedkomt met de gezondheid.Temperaturen moet je erbij nemen,alles veranderd steeds,wel heel veel verschillend in warmte.Misschien tot ziens

Els Reijnen
5 maanden geleden

Hallo Thole en Everdien
Ik lees dat Everdien haar energie weer op moet bouwen Dat gaat niet een twee drie Doe kalm aan.en geniet
Alle goeds voor jullie beiden

Els Reijnen

Ina en Marinus
5 maanden geleden

Wat een reis weer, never a dull moment, Hopelijk als Everdien helemaal opgeknapt is dat er geen “gedoe’ meer is met medische of technische dingen. Veel plezier nog tijdens deze reis. Ik ben inmiddels grotendeels hersteld van de enkeloperatie half maart vertrekken we naar Spanje.

Elze
5 maanden geleden

Maar weer beterschap met Everdien. Hopelijk herstelt ze net zo snel als jij.....🍀🍀🍀
Iets wat me op de foto's opvalt. De wegen zien er fraai geasfalteerd uit. Wij waren het laatst in 2014 daar..... ik herinner me slecht wegdek. Máár 10 jaar is wel een lange periode.......

Willy
5 maanden geleden

Er staan nu een soort plaatjes van producten die jullie te koop aanbieden voor 29,95 ???
Klopt dit wel??

Willy
5 maanden geleden

Van harte beterschap Thole. Het is weer heel leuk om met jullie ‘mee’ te kunnen reizen. Prachtige foto’s en mooie verhalen. Die familie Koekeloerie kennen wij ook wel …..

Elze
5 maanden geleden

Thole, het is echt genieten van je foto's. De sfeer....
Succes met het vervolg.....

George Thoonsen
5 maanden geleden

Ook gaat Marokko enorm investeren in de aanleg van spoorwegen! Een Chineese club gaat een HSL van Marrakech naar Casablanca aanleggen. Compleet met de bijbehorende stations, treinen, en energie voorziening. De Europese bedrijven zijn weg geconcurreerd. Jammer dat zij ook hun eigen mensen meebrengen! Dit lost de werkeloosheid hier niet op.

Hans Smorenberg
5 maanden geleden

Tholen, wat geniet ik weer van je mooie fotos,en verhalen.
Zou zo weer naar Marokko willen, maar alleen zie ik niet zitten, hopelijk krijg ik volgend jaar mijn vrouw mee, anders moet ik weer iets regelen dat ik een ander koppel met camper mee krijg
Geniet ervan groet Hans

Riet
5 maanden geleden

Wij stonden er een paar dagen geleden in Sidi Kaouki. Idd super vol. In de grote struik recht over de ingang zit een nest jonge hondjes.

Elze
5 maanden geleden

Heerlijk om die foto's van de ongewone gewone dingen van Marokko weer te zien. Die markante koppen van de mannen...... een bepaalde schoonheid.... karakter.
En je beschrijvingen. Alles zo herkenbaar.

Els Reijnen
6 maanden geleden

Leuk jullie reis te volgen heb familie die ook altijd naar Marocco gaan in deze tijd veel plezier

Marianne
6 maanden geleden

Wat een pech,maar hou de moed er maar in!Kan geen advies geven zoiets technisch,dat is aan mij niet besteed!Maar toch veel plezier!

George Thoonsen
6 maanden geleden

""Vroeger"" werd de nieuwe remvoering er altijd op geklonken. Misschien moet hij inderdaad effe inlopen. Onder her rijden af en toe licht aantrekken.
Die kachel van jou! Verbranding is ergens niet goed, Maar wat is de oorzaak? Zonder wokkel heb je meer stijglucht. Vorige keer is de aansturing vd gasklep toch vernieuwd?

Jos
6 maanden geleden

Kijk even naar de datums in je berichten, daar is wat mis......

Jos en Monika
6 maanden geleden

Hoi Allebei.
Ik lees dat je pech hebt met je camper.
Ik hoop dat er snel een oplossing komt.
Zelf staan we nu op Camping Said in Mohammedia.
Gaan morgen Mosque Hassan II bekijken en dan door naar El Jadida.
We komen elkaar beslist nog wel tegen.
Jos en Monika

Middelkamp,Jos
6 maanden geleden

Prachtige verhalen.
Wat een bijzonder land.
In 2019 al een keer geweest met een groep motorrijders.
Volgend winter van plan met de camper richting kust (Casablanca) te rijden met de camper.
Is dat ook mooi?
Groetjes van ons!

Ed en Hanneke Zwart
6 maanden geleden

Fijn weer jullie reisverhaal om de paar dgn te lezen
Wij genieten van jullie reis exstra kunnen dit jaar niet Ed heeft in okt een hersenatackt gekreden en is wel een jaar uitgeteld, dus we genieten extra van jullie reisverhalen. Blijf gezond jullie beide

Ria en Jan
6 maanden geleden

Gelukkig dat het met Everdien meevalt. Nu weer genieten, dachten we, maar die handrem. Kennissen van ons hadden het in Spanje, die hebben de NKC ingeschakeld [verzekering daar). Zijn door de NKC geholpen. Suskes, we zien elkaar nog ergens in Marokko.

wies
6 maanden geleden

wat een pech met everdien hoop dat ze snel opknapt
wbt vis bakken in de camper. jullie hebben een goede afzuiger in de camper, zet naast het fornuis een fles azijn open dan heb je geen last van stank

Marianne
6 maanden geleden

Lees over jullie reis naar Marokko en dat gaat niet zonder slag of stoot,maar hopelijk is momenteel alles achter de rug.Zal jullie avonturen weer volgen!
Goede en vooral gezonde reis!

George Thoonsen
6 maanden geleden

Welke provider heb je daar kunnen scoren?
Ik heb er wel eens een van een onduidelijke provider gekocht, en het ging dus niet.

gastenboek