Home » gastenboek

gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Piet en Elly
8 dagen geleden

Wat een nare ervaring het laatste stukje in Marokko. En dat in een gebied waar je zulke mooie flora en fauna hebt gezien. Geniet van het vervolg van de thuisreis. Wij vertrekken woensdag langzaam aan richting Ancona. Liefs van ons

GrePi
10 dagen geleden

Welkom in Europa, Thole en Everdien!
We nemen aan dat jullie de volgende keer "anders" uit Marokko willen gaan. Wat een toestand daar. We steunen jullie voornemen om er werk van te maken.
Nu maar weer genieten, hoewel er nog geen mooi weer wordt voorspeld.
Liefs van Greta en Pieter

Wil en Cor Klomp
11 dagen geleden

Wat een bizarre ervaring bij Melilla.
Goede overtocht gewenst morgen.
Groeten Wil en Cor.

Jan Luesink
11 dagen geleden

Welkom terug in Europa. Zo te lezen is het ook voor jullie een bijzonder laatste gedeelte van jullie reis geweest. Zowel wat weer als wat have-nots betreft. Met veel interesse gelezen.

Marianne
12 dagen geleden

Las net jullie "avontuur",eerste keer dat het zo ging?
Lilian Ploumen oa was bij de rechtszitting van H Hatouti? las ik op teletekst.Dit om te zien hoe "democratisch" het allemaal zou gaan?Zou zeggen:een goede reis verder! Vanaf as zondag een
nieuwe serie op de tv:Onze man in Teheran,(vervolg),ben benieuwd!
Groet Marianne

Karel Hennekens
12 dagen geleden

Staan in Mojacar bij Antonio.Gaan met een slakkengang naar het zuiden.De hele rondreis wordt bepaald door de weesomstandighen vandaar de slakkengang maar dat zegt niets over de mate van genieten en dat doen we met volle teugen.Succes met de overtocht

George Thoonsen
17 dagen geleden

Thole, Als je via Chef Chaouen gaat en door naar Tetouan. Ze zijn de weg aan het voorbereiden voor 4 baans, nu niet prettig, en de rondweg in Tetouan is ook 3x onderbroken. Ik heb 4-kante wielen gekregen! Ga bij Ichtal naar de kust, en dan kom je in Twtouan ook voorbij de wegopbrekingen weer op de weg richting Midelt!

Varekai 2.0
17 dagen geleden

Staan in Korfos, geweldige plek en bedankt voor de tip. Het water hebben we gevonden.

Rob en Adrie

George Thoonsen
19 dagen geleden

Thole,
Ik heb ook de hele tijd naar de geiser gekeken. Vorig keer zag je hem boven het struikgewas uitspuiten. Nu niets, ook geen verwijzingsborden. Ben benieuwd of je hem nog vind!

les pubs en vadrouille
20 dagen geleden

Bonjour Thole et Everdien. Merci pour votre blog que je regarde assidument tous les jours. Comme toujours de très belles photos et des textes sympas traduits par Google :)
Thierry, Stef et Emma

George Thoonsen
20 dagen geleden

Hoi Thole en Everdien.
Ik vroeg hem s,avonds naar brood voor de volgende dag. Binnen een kwartier was hij met brood terug. S, morgens even in de oven en prima. Nu 2 dagen Meknes met topweer gehad, Vandaag naar Chefchaouen. Onderweg beetje bewolkt, maar vanmiddag volop zon. Morgen schijnt hier regen tekomen

George Thoonsen
23 dagen geleden

Thole, Wij hebben het hier in Arzou koud!
Vanmorgen alles mistig. Toen het optrok was het 9 graden! Morgen gaan we naar Meknes. Achter de muur bij de poort hopelijk warmer!

will Lodder
een maand geleden

Mooie verslagen en foto's geniet met jullie mee. De vraag wat voor boom is dit , in oktober 2017 is: JECARANDA. Veel reis plezier. Gr. Will

Ria en Jan Luesink
een maand geleden

Mooie reis Thole en Everdien. We kunnen er ons alles bij voorstellen en verheugen ons op de reis die we begin 2019 gaan maken. We zullen veel van de door jullie beschreven plekken gaan bezoeken. Blijf schrijven dan blijven wij lezen. Groeten uit Zutphen.

Ed en Hanneke
een maand geleden

Ha lieve mensen wij zijn nu in spanje de reis in marokko was erg mooi.. Jullie hebben nog mooi weer dus hier regen en wind ik mis marokko nu al ....zijn er 3mnd geweest n ja het zit er weer op..
Jullie bedank voor de prachtige verhalen ,en goede gezondheid, nog een fijne tijd groetjes ed en hanneke

Karel Hennekens
een maand geleden

Fijn dat het geen artrose is na een prettig medisch onderzoek.Moet je thuis niet om komen.Om het loopwerk o.a.te smeren gebruik.ik.oil de nigel,te koop in Tafraout,verder een lepeltje arganolie .Baat het niet het schaadt ook niet.Morgen naar de Fallasfeesten in Valencia.
Weer wil.niet erg hier.

Marianne
een maand geleden

Dag Thole en Everdien,
Volg al een tijdje jullie belevenissen,en nu het moment gekomen om het allerbeste voor/met de knie te wensen! Las dat "over de rug van de Andes"
ook in de belangstelling staat.Hebben jullie ook "Dwars door China gezien?"Geweldige reportages,heel informatief,vind ik persoonlijk dan.
Goede reis verder en vooruitgang met de knie!
Groet Marianne

George Thoonsen
een maand geleden

Hallo Thole en Everdien.
Vandaag van Bouizakarne naar Tata gereden. Waarom staat camping Palmiers niet in de app van NKC? Wilden naar Tafraout, maar ze gaven wat minder weer aan. Vandaag voorbij Akka zandstorm gehad! Zicht 2 middenstrepen op de weg verder niets! Stoppen is gevaarlijk want ze zien je niet. Vreselijke ervaring!. Maar Tata is mooi en warm!

harry boerman
een maand geleden

Hallo,

Vandaag jullie boeiende verslag van de reis naar en door Marokko gelezen.
Wij willen aankomende winter naar Marokko dus hebben veel aan jullie informatie.
Fijne reis nog.

Harry en Tonny Boerman

ton en elly de rover
een maand geleden

hallo thole en everdien,wat een prachtige verhalen en foto`s hebben jullie gepost prachtig.
en jullie genieten er ook zo van wij vertrekken half maart weer naar het zuiden misschien komen wij elkaar nog ergens tegen in spanje of portugal.
nog veel plezier en geniet ervan gr.ton en elly

George Thoonsen
2 maanden geleden

Ook wij vannacht in El-Jadida door stormwind verrast. Vanmorgen eerst naar Marjane en toen langs de kustweg via Safi nu Ounara op de camping.
Heftige rukwinden met regen onderweg. Hier vanaf 15.30 droog en met 10 Frans collega's rustig op deze mooie camping

GrePi
2 maanden geleden

Jullie staan in Tafraoute op nagenoeg het zelfde plekje als wij stonden. Na ons werd het plekje bezet door mensen uit La Rochelle. Wij stonden hier met Piet en Elly en Peter en Ria. Het weer is nu wat minder, jammer voor jullie. Wij zijn inmiddels in Asilah, met wind en regen. Jammer dat we elkaar dit jaar hebben gemist. Wellicht als we het mogen beleven volgend jaar een ontmoeting. Nog veel plezier daar. Liefs van Pieter en Greta

C.A. van Hooff
2 maanden geleden

Hallo Thole en Everdien,
Vanmorgen is het gelukt, we hebben door het "Stenen dorp" gelopen, ik had er geen spijt van wat een kunst om de huizen op een berg te bouwen.Op de terugweg zijn we achterlands gelopen naar het dorp gelopen, ook daar veel nieuwbouw.
Vanmiddag in een luie stoel genoten van de zon.
aan het eind van de middag kwam Abe langs heel gezellig gebabbeld. Daarna toch nog even een stukje gelopen, ik wilde er perse toch even een kijkje nemen, wij zagen ook die lelijke omheiningen.
Morgen vertrekken we richting Zagora. We wensen jullie goede gezonheid en nog een mooie tijd in Marokko. Tot de volgende ontmoeting waar dan ook. Hartelijke groeten Herman en Corrie

Corrie van Hooff
2 maanden geleden

Hallo Thole en Everdien,
Leuk jullie vanmiddag te hebben gezien.
Heerlijk jullie verslag weer te zien, je schrijft heerlijk met mooie foto's erbij
Ik heb "Stenen dorp" niet gevonden, 2 campings voorbij gelopen, daarna nog een minuut of 20 doorgelopen tot er aan weerskanten bebouwing was. Toen maar opgegeven.
Wel een prachtige wandeling terug gemaakt via het berglandschap.

George Thoonsen
2 maanden geleden

Thole.
In Asilah de kop ietsjes gedraaid. Ik heb geen automatische skew, maar ook daar is weleens iets mee lees ik zo!
Hier alle zenders te ontvangen. Soms ook een uurtje geen ontvangst. Vanmiddag de hele middag behoorlijk regen gehad. Morgen maar eens een eind naar beneden gassen!

Marlies
2 maanden geleden

Goedemorgen wat een regen vandaag, maar gelukkig zal het morgen beter worden . Wij staan ook in Tafraout en ik lees net dat jullie een adres gevonden hebben waar ze blauwaderkaas verkopen ven benieuwd om te horen waar . Wij staan vlak achter wobbie en Wim aan de rand Hg Marlies en willem

Jos
2 maanden geleden

Hoi Everdien en Thole
Ik volg jullie (zoals velen).
Zelf ben ik in Amtoudi wel naar de bron gelopen.
Het is wel een klauter en klimpartij.
Aan het eind van de kloof heb je een paar meertjes. Heb ik nog gezwommen.
Daarna kijk je tegen een wand van 25 meter hoog.
Links in die wand is een handen en voetenklauterpaadje omhoog. Boven is het weer vlak, tot aan de bron. (stelt verder niet veel voor) Water komt uit de grond.

Verder moet je even naar de link onder aan deel 2 van je verslag kijken. die werkt niet.

Groeten uit Portimão
Jos

Karel Hennekens
2 maanden geleden

Welkom thuis in Tafraout.
Staan in Penniscola gelukkig in het zonnetje.
Doe iedereen de groeten
Kama

jos en ineke
2 maanden geleden

Gevonden!
Gaan jullie website regelmatig bezoeken.
Nu in Icht, na het Belgische koppel uit Gent een beetje wegwijs gemaakt te hebben in Camperland.
Was eventjes heel gezellig met jullie.
Tot later.

Piet en Rianne
2 maanden geleden

Wat een mooie verslagen van jullie reizen.
Geweldig om een beetje met jullie in Marokko te zitten terwijl het hier koud is maar gelukkig wel zonnig.
We hebben net een camper gekocht dus hopelijk gaan we straks ook genieten en erg leuk om dan leuke ervaringen van mooie reizen te lezen. Dankjewel!

Jos Boom
2 maanden geleden

Ach, wat een weemoed. 2 jaar! alweer geleden beklom ik die prachtige Agadir. Kwam er bij de deur achter dat ik toegang moest betalen. De tandeloze grijsaard was onverbiddelijk. Gelukkig kon ik de 20 Durham van een Franse touristeninfo lenen.

George Thoonsen
2 maanden geleden

Thole.
Zojuist aangekomen in Sevilla.
De schotel kan satelliet vinden.
Welke eerste camping in Marokko zit een klusjesman?

bram
2 maanden geleden

mooie foto's en leuke reis weer

gradus van leeuwen
2 maanden geleden

met veel plezier heb ik jullie reisverslag gelezen ga in april voor de eerste keer die kant op hoop dat ik veel gebruik kan maken van de plekken die jullie hebben bezocht groetjes gradus

Jan Luesink
2 maanden geleden

Toch bijzonder dat we elkaar nu al twee keer toevallig tegengekomen zijn. Gisteren weer in Agadir. Wij zitten nu op de camping daar. Groeten Ria&Jan.

Ad
2 maanden geleden

Nog veel plezier met jullie prachtige reizen en inspirerende verslagen. Zelf heb ik veel plezier op het camper forum bij het 10 woorden verhaaltje met Thole. Leuk om te zien welk gezicht hierachter zit.
Groeten
Ad (Actiradius)

George Thoonsen
3 maanden geleden

Thole.
Ik probeer ook een reisverslag te maken. Hoe maken jullie de routekaart, en importeren deze?

Alvast bedankt. George.
Wij gaan zaterdag de 17e. Als er nog iets meegebracht moet worden horen we dat wel.

Ed en Hanneke
3 maanden geleden

Leuk jullie geschrijf weer te lezen
Zijn zelf nu bijna 6 weken in marokko
Staan nu in Agdh bijna ons einddoel bereikt
Merzouga
Jullie fijne reis
Eergister heeft het in deze regio gesneeuwd

Jan en Jacomien
3 maanden geleden

Hoi Thole en everdien
We lezen vrijwel dagelijks jullie berichten en herkennen ons overal? Eind febr vertrekken we hier ook weer voor twee maandjes Marokko .
Voor de 16 de keer en krijgen er niet genoeg van
Hopelijk komen we jullie weer ergens tegen.
Groetjes en geniet er van
Jan en Jacomien

christine daaleman
3 maanden geleden

Hoi hoi, Ik zag net op google maps dat er op de weg naar Had Draa een wijngaard zit die ook wijn per fles verkoopt. Kon zo geen prijzen ontdekken. Is weer eens wat anders dan de zondagmarkt.
www.valdargan.com
Groetjes Christine

Frits en Mariua Louisa Wassen
3 maanden geleden

Beste mensen.
Elke dag genieten we van jullie reisverslag.
Verleden jaar in October en november reis door Marokko gemaakt.
Maar zoals je al liet weten: er waren niet veel campers onderweg in die periode. Prima bevallen overigens.
Een vraagje: midden september zijn we van plan om 5 weken naar Griekenland te gaan. Jullie waren daar onlangs. Vertrek Camping on board va Ancona.
Moet ik dat in deze periode reserveren ? of is er altijd wel plaats. Wat betaalden jullie verleden jaar voor de retourvaart. mvg Frits

Toesjoeranroet
3 maanden geleden

Welkom in Marokko. Groeten uit Oualidia. Wij gaan morgen zuidelijker

Peter en José
3 maanden geleden

Hoi Everdien en Thole, goede overtocht. Wij volgen zaterdag, ook weer vanuit Barcelona, tot ziens,
José en Peter

Jos Boom
3 maanden geleden

Dag Thole en Everdien, ik wens jullie een rustige zee naar Tanger, hier stormde het echt zwaar vandaag. De foto van de zwarte roodstaart is abfab, geweldig die grijze achtergrond met dat (vooral) grijze vogeltje op de voorgrond.

Groet,

Jos

Rob en Adrie
3 maanden geleden

Goede overtocht en fijne tijd in Marokko. Wij hebben bij Minoan geboekt voor 30 maart.Gaan eindelijk weer naar Griekenland.
Campergroet, Varekai 2.0

G Thoonsen
3 maanden geleden

Thole.
Ik ben ook aan het proberen een website te maken.
Jullie hebben het nieuwste verslag altijd onderaan staan. Ik zie ook vaak dat dit bovenaan staat. Bewuste keus? Wij gaan ong. 16 februari die kant uit.
Goede reis verder!

Gerard Koning
3 maanden geleden

We wensen jullie een goede, lees rustige, overtocht naar Tangermed en een goed verblijf daar overzee. Na wat gemor met GNV varen wij de 28ste vanuit Sète. Wellicht tot ergens daar verderop!
En oh ja, gaat gaat goed met de foto's zag ik.

Gerrie en Annie Pape
3 maanden geleden

Hallo Thole en Everdien.
We lazen net dat jullie voor 19 jan. alweer de boot naar Tanger hebben geboekt dus misschien zien we ons wel terug in Tafraout (zoals vorig jaar). We gaan eind januari ook weer onderweg. Heel veel plezier alvast !

trui
3 maanden geleden

Ha Thole en Everdien,
Wat heerlijk dat jullie weer onderweg zijn! Helaas moeten wij wachten tot 25 april, dan is de overdracht zijn van ons huidige huis aan de nieuwe bewoners. En dan gaan wij direct zuidwaarts richting Spanje en Portugal om opnieuw de reis op te pakken die vorig jaar bijgesteld moest worden vanwege de voetbreuk van Kees. De tijd zal tekort zijn om Marokko te doen, echt een wens van ons mede door jullie reisverslagen aangewakkerd!; de bouwvak is de oplever periode van ons huisje in Zutphen. Wij volgen jullie uiteraard weer met veel interesse!
Liefs ook van Kees

John en Indy
3 maanden geleden

Een hele goede en wederom mooie reis toegewenst! We gaan jullie zeker weer volgen...

De foto's werken perfect. Ga daarin zelf ook zeker iets in aanpassen.

Vriendelijke groet,
John en Indy