Home » gastenboek

gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Marcel de Hoog
7 uur geleden

Erg leuke verslagen, leest lekker weg!
Gevonden via het camperforum, wij vertrekken volgende week voor een maandje, en als voorpret lees ik graag reisblogs :-)

Hanne en Stijn
14 dagen geleden

Hoi Everdien en Thole

Wat een uitgebreide reisverslagen, wauw ! Jullie zijn duidelijk door en door ervaren kampeerders. Mijn vriend en ik hebben voor de eerste keer plannen om naar Marokko te trekken met ons campertje dit najaar (september - december). Als ik jullie blog lees word ik al helemaal enthousiast. Jullie zijn er al zoveel geweest en moeten dus ook al heel veel hebben gezien en meegemaakt. We merken dat onze omgeving heel vaak de risico's en mogelijke gevaren benadrukt om naar Marokko te reizen... Er heerst een dominant idee dat we een grote kans hebben om beroofd te worden, onze banden zouden worden platgestoken, er "fake" politie op de baan ronddwaalt,.. alles hebben we al gehoord. Omdat het onze eerste keer is zijn we natuurlijk wat geraakt daardoor en soms wat onzeker over onze keuze. Al lees ik tegelijkertijd enorm veel lovende commentaren, en als ik rondsnuffel in blogs en reisverslagen, krijg ik er wel helemaal zin in. Zien jullie het zitten eens jullie mening te schetsen hierrond? Natuurlijke beseffen we dat we voorzichtig en niet ondoordacht moeten zijn, maar dat is quasi overal het geval, toch.. het zou fijn zijn jullie ervaringen/meningen/adviezen hierrond te horen.

Goeie reis alvast !

Groetjes
Hanne en Stijn uit Gent

Rob & A3
een maand geleden

Misschien al bekend . Caravaca de la Cruz hier wordt elk jaar op 1 en 2 mei het feest van de Caballos del Vino gevierd, een soort ralley van mooi versierde paarden die de wijn broederschappen van de streek vertegenwoordigen. Info onze reis Voorjaar 2017 deel 7. Is een fantastisch feest. mucha diversión!

Ina en Marinus
een maand geleden

Fijn dat jullie al in Spanje zitten, hopelijk gaat het allemaal goed en geen gedoe mee. wij komen net terug van processie in Nerja. Geen aanrader wij hebben in 2009 er een gezien in Orihuela veel mooier in indrukwekkender. Dus misschien om te onthouden. We hebben toen ook er een in Nijar gezien. Wij hebben hier nu prettig weer gister wat spatten stelde niet veel voor.

Marianne
een maand geleden

Goede reis maar weer,nu zonder “mankementen”.
En genieten van e.e.a. en veel plezier!

Elenes
2 maanden geleden

Wat een koude herstart. Hopelijk snel in zonniger oorden. Goede reis.

Ria en Rien
2 maanden geleden

Altijd genieten en waardevol jullie reisverslagen!
Veel beterschap gewenst en hopen dat je snel weer op stap kunnen.

Ina en Marinus
2 maanden geleden

He wat vervelend nu maar misschien valt het mee en is het met 2 weken over maar dan nog balen natuurlijk. Ik dacht toevallig vandaag even kijken waar jullie al zitten. Wij zitten bij Almeria maar het weer is nog niet echt denderend. Op pindat.com kun je het allemaal lezen en zien. Heel veel sterkte en beterschap voor jullie alle 2. Voor mij is het nu precies een jaar geleden dat ik mijn enkel brak. Ik kan wel goed lopen maar “voel” de enkel iedere dag. chirurg zei ook het wordt nooit meer zo als het was en dat is ook zo.
Groeten ina en marinus

Ginie
2 maanden geleden

Natuurlijk wist ik dat jullie een keer zouden vertrekken, maar sorry ik zie de reis nu pas, en ook dat jullie al weer terug zijn. Pech! Van harte beterschap gewenst en rustig aan! Liefs, Ginie

Bob diesel
2 maanden geleden

Hallo U2
Reageer niet veel maar volg het wel 😇
Jammer dat jullie weer retour moesten
Maar is wel het beste besluit
Wij staan al weer een week aan de Dordogne, ook vanwege het mooie weer waar ook hier een eind aan komt
Het is hier wel een ,voor dit jaargetij een zeer druk gebeuren ,zo wel op de CP voor de camping als in het dorp
Ook op de camping zelf meer als halve bezetting, ook een forumlid

Jullie naar huis,wij gaan morgen langzaam weer verder en hebben toch de knop op Portugal gezet
Hopelijk kunnen jullie nog een x op nieuw starten , veel beterschap en sterkte
Groetjes van Elly & Bob

Hier te volgen😇

https://voorjaarsreis-2022.jouwweb.nl/frankrijk

Piet en Elly
2 maanden geleden

Lieve vrienden,

Wat jammer, nu al de reis afbreken. Thole, heelveel sterkte en Everdien rustig aan.
Liefs van ons beiden

Corry en Harrie
2 maanden geleden

Beterschap en toch wel sneu hoop dat het gauw wat beter gaat.
Wij zijn net terug van 8 weken Spanje en idd het weer is nu slecht daar.
Groetjes en 👍

Willy
2 maanden geleden

Gelukkig hebben jullie de kaasjes nog en ook elkaar! Jammer om al naar huis te moeten maar als je niet uit de voeten kunt gaat er niets boven thuis. Beterschap en hopelijk weer binnen afzienbare tijd op pad; wellicht is de toestand in de wereld dan ook rustiger💫💫 Sterkte met de rug.

Marianne
2 maanden geleden

Dat was inderdaad een kort reisje.Hopelijk gaat het volgende week wat beter,duimen maar!In ieder geval veel succes!

Willy
2 maanden geleden

Fijn dat jullie weer op pad kunnen gaan. Hele goede reis en ik reis graag weer een stukje mee😉 Enneh……ik zal de paardenbloem meer gaan waarderen want het is zo inderdaad een plaatje!

Auke
2 maanden geleden

Wij als dorpsgenoten zagen jullie camper vorige week alweer startklaar staan. We gaan jullie site met plezier volgen. In de loop van deze week reizen wij ook af richting Noord Spanje. Fijne reis voor jullie gewenst!

Marianne
2 maanden geleden

Hele leuke reis weer!Volg ‘m weer met veel belangstelling en ben benieuwd naar wat jullie deze keer mee zullen maken!Doe maar kalmpjes aan het is in Spanje niet al te mooi weer,wellicht niet voor een terrasje.?

Jos
2 maanden geleden

Hoi, weer op weg met een relaxte start. Ik ga jullie weer volgen en wens jullie een fijne en pechloze reis.

Tot weerziens.

Ria en Jan
2 maanden geleden

Wij zijn net terug van drie en een halve maand Italië. Goed bevallen al zijn de temperaturen iets lager als in Marokko. Voorlopig blijven we even thuis (camping de Grasplas). Wensen jullie een goede reis naar Spanje en verheugen ons op jullie verslagen.

jannie den Besten
2 maanden geleden

We wensen jullie weer een hele mooie reis toe. voor ons is het camperleven voorbij maar hoop over een jaar weer te kunnen lopen en wie weet een huisje huren in Spanje of Portugal.
Geniet ervan want het kan van de ene dag op de andere dag voorbij zijn.
Groeten van Adrie en Jannie

Piet en Elly
2 maanden geleden

Hoi Everdien en Thole,
Weer bijgelezen. Fijn dat je pols en arm weer opknappen Everdien. Je blijft een doorzetter neg als Thole.
Wij zijn inmiddels gewend aan het overwinteren zonder wieken. Het weer mag beter, maar we hebben het lekker. Goede reis weer na 16 maart enne…… het goede vakje rood maken. Liefs uit Guardamar

Ton De rover
3 maanden geleden

Hallo Everdien en Tholen, leuk weer een verhaaltje te lezen na met de corona maar nu komen de kriebels weer om een lange reis naar het zuiden te gaan hopelijk geneest de arm naar wens dat jullie ook weer op pad kunnen wie weet komen we elkaar weer ergens tegen groeten van Ton en Elly

Anja van der Heiden
4 maanden geleden

Ik kwam op jullie site doordat ik ging googelen op Tibia Plateau. Vorige week gevallen en foute boel . Wat moet ze een pijn gehad hebben. Ik word volgende week geopereerd en hoop over een paar maanden ook weer op de been te zijn . Complimenten voor de prachtige foto’s en reisverhalen .

Gert Blok
4 maanden geleden

Beste Everdien en Thole,
Allereerst de complimenten voor jullie blog / website. Dit is het eerste reisverslag die ik met genoegen heb gelezen. De manier van schrijven, de info, geen geklaag, positief benaderen naar de normen en waarden van een land.
Wij zijn Gert (1961) en Sylvia (1964) en reizen met de camper sinds 2004.
Wij zijn in de gelukkige omstandigheden dat wij 6 maanden kunnen reizen en ik werk nog 6 maanden als veiligheidskundige. Wij hebben een blog op PinDat en het nadeel is dat andere mensen niet mee kunnen genieten zoals een open blog.
De manier zoals jullie website is opgezet spreekt mij wel aan en de vraag is daarom, hebben jullie die zelf gemaakt? Domeinnaam enz? Of is dit een format van een stichting o.i.d.?
Momenteel ben ik beland op het 9e verhaal van de reis Marokko, helaas kreeg ik een melding dat er een storing is op jullie site.
Wij wensen jullie nog veel reisplezier toe en wellicht komen we elkaar een keer tegen.

Harrie en Corry Booisma
5 maanden geleden

Ook een Gelukkig en Gezond 2022 gewenst.
En hopelijk mag gauw het gips eraf …
Beterschap.
En ja wij hebben ook onze booster gehad nu maar weer afwachten wanneer we weer op pad kunnen met overal weer zoveel besmettingen. Groetjes ..

Jaap&Diana
5 maanden geleden

Wat een pech Everdien. Het allerbeste met je pols.
Fijne kerstdagen en voorspoedig 2022

Stefan
5 maanden geleden

Ja, dat is nu al het 2e jaar dat we niet naar Marokko kunnen. Voorde belgen is er een ander probleempje bijgekomen. Vroeger kan je een pechverhelping hebben voor Marokko en Turkije. Vanaf maart 2021 is dat afgeschaft, dus op eigen risico naar Marokko. We zitten dus thuis want we denken dat Portugal en Spanje vol zal zitten met fransozen dit jaar. Voor ons niet zo erg, Mia gaat niet al te best en ze heeft nog 10 onderzoeken te gaan in het ziekenhuis tot begin maart.

Jaap en Diana
5 maanden geleden

Leuk nog af en toe op jullie web te lezen. Wij hebben gister de boosterprik gehad, geb. 1947. Online een afspraak ieder apart maar zijn wel samen gegaan, geen probleem. Voor jullie fijne feesdagen en voor 2022 veel reisplezier en gezondheid.

Piet en Elly Ruggenberg
5 maanden geleden

Hoi Everdien en Thole,
Weer even bijgelezen. Ook wij zijn thuis tot eind januari 2022. Lieve groeten uit Leerdam van ons

Corry en Harrie
6 maanden geleden

Leuk om zo af en toe wat van jullie te horen ..wij kijken ook vaak even op jullie blog waar jullie zijn etc..
Wij nu ook thuis en hopelijk eind februari maart weer weg…

Julien Philippaerts
6 maanden geleden

Hallo,
Cp La Población ( Campoo de Yuso)

N53.03366 W3.95296, gratis, met voorz.
De N-coördinaten zijn verkeerd... moet zijn N43.03366

Stef en Trees Gunther
7 maanden geleden

Beste Everdien en Thole

Mooie reis hebben jullie gemaakt ik heb jullie elke dag gevolgd was heerlijk om jullie te volgen nog een jaartje dan gaan wij dit zelf ook doen met onze Hymer B574
groetjes Stef en Trees en tot de volgende reis

Ed en Hanneke
7 maanden geleden

We hebben weer genoten van jullie reis door een gedeelte van Europa
Wij gaan van de winter weer op reis, hopelijk Marokko

roel liemburg
7 maanden geleden

Wat hebben we weer genoten van jullie reis. Gr R -T

Elenes
7 maanden geleden

Ook thuis weer genieten. Staat goed hoor, die hellempies!

annie
7 maanden geleden

Hoi,
Toch niets mis met de laatste foto?
Dank voor het dagelijkse verslagje. Heel leuk.

Jos Schrijvers
7 maanden geleden

Jullie laatste foto gezien met bijgaande tekst:
"Even geaarzeld, maar uiteindelijk toch de schaamte voorbij."
Heel verstandig!
Overigens: Marokko heb ik ook afgeschreven dit jaar.

Riet en hans
7 maanden geleden

We hebben weer zeer genoten van jullie reis verslag gr riet en hans

Leny en Pieter
7 maanden geleden

Jullie zullen inmiddels wel thuis zijn gekomen, daarom een hartelijk welkom thuis!
We hebben genoten van jullie verslagen en foto's, reuze bedankt daarvoor.
Nu de nodige dingen regelen die er, eenmaal thuis, altijd weer zijn.
En wacht niet te lang met wee op reis gaan, we moeten het anders te lang zonder jullie verslagen doen.
Groeten vsn ons.

Karel Hennekens
7 maanden geleden

Jammer van Marokko zoals je schreef.Daarom rijden we met de handrem er op.richting zuiden. Vandaag vanuit Bruggen Duitsland naar Roermond met de fiets.Zijn hier ooit begonnen met zeilen. Konden omgeving bijna niet meer terug.
Morgen met de fiets door de bossen.rondom Bruggen.via de app Komoot.
Goeie thuis reis en.niet meet langs de afgrond rijden 🤗

Corry en Harrie
7 maanden geleden

Oh prachtig hè Lac du Salagou vaak gestaan met onze 3 kids op de camping municipal direct aan het
Meer . Later vrij …. Prachtige omgeving .

Jaap&Diana
7 maanden geleden

Hallo Thole&Everdien, een weetje, wij hebben heel leuk gestaan op gedoogplek in Cap d’Agde, 43.276182,3.492059. In voor- en na seizoen mag je gebruik maken van deze gratis P die aan het strand ligt. Achter de P een fietspad en naar historisch centrum van Agde 12km op de fiets (geparkeerd bij de toerist info). Op zaterdag een gezellig markt rond de haven 5km vice verca op de fiets. Dit was begin oktober, ik weet niet of het nu ook nog zo is. Verder nog een goed thuis reis.

Marianne
7 maanden geleden

Lees dat de vaccinatiegraad in Spanje hoger is dan bij ons.Ik denk dat het komt omdat de Spanjaarden over het geheel genomen veel langer “opgesloten”hebben gezeten dan de Nederlanders.Ze dachten:dat zal ons niet weer gebeuren!

Marianne
8 maanden geleden

Mooi die azulejos en modernista panden!!Lees vrijwel steeds de verslagen en reis op die manier mee!Alleen was dat niet de Spaanse Burgeroorlog ipv de Wereldoorlog?

Hans Smorenberg
8 maanden geleden

Gaan jullie nog overwinteren in marocco ??

Jos
8 maanden geleden

Hoi, heb gezocht naar het beeld, maar zelfs Google geeft geen sjoege. Ik denk dat een soldaat van het republiekeins leger is. Soldaat omdat hij in z'n rechterhand een granaat heeft en het beeld, qua uitvoering, modern aandoet.

Jos
8 maanden geleden

Hoi,

Wat een fantastische gier foto's.
Daar wil ik ook heen, maar dat wist je al.
Verder natuurlijk ook weer mooie foto's van de dorpen en het landschap. Ik geniet.
Groeten uit de Lutte.

Elze Lammerts
8 maanden geleden

Volg jullie nu van dag tot dag.
Binnenkort hopen we jullie te volgen.
CP's waar we met genoegen over lezen.
Zullen zelf ons plan trekken n.a.v. jullie reis....

Houdt de boel heel 😊 en blijf gezond....of andersom...
Groetjes.....Elze.

Elly en Piet Ruggenberg
9 maanden geleden

Fijne en veilige reis. Fijn dat het weer kan. We gaan jullie weer volgen. Wij vertrekken begin oktober naar Griekenland. Deze keer geen weblog meer, maar voor vrienden en bekenden polarsteps.com/ellyruggenberg. Lieve groet van ons

Elenes
9 maanden geleden

Zie nu pas dat jullie bij Santander stonden en niet het centrum haalden. Wij hebben al 2 keer op 20 km afstand op OP Lięrganes gestaan. Prachtig dorp en natuur én tgemakkelijk trein naar Santander Tip voor volgende keer.